Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«The Post: Απαγορευμένα μυστικά» και «Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρείς νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτήν την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την νέα του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The post: Απαγορευμένα μυστικά» με τους Τομ Χανκς και τη Μέριλ Στριπ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, την επιστροφή του Jumanji στη μεγάλη οθόνη καθώς και την ταινία δράσης «Ο επιβάτης» με τον Λίαμ Νίσον.
 
Επίσης συνεχίζουν να προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής, το θρίλερ «Παγιδευμένη ψυχή: Το τελευταίο κλειδί» και η κωμωδία ελληνικής παραγωγής Bachelor 2.

Τέλος  το πρόγραμμα του Odeon Kosmopolis  για το Σαββατοκύριακο, ενισχύεται με ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους. Ο λόγος για τις ταινίες «Χριστούγεννα και ΣΙΑ», και τις animation «Coco», «Φερδινάνδος» και «Πάντινγκτον 2».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

The Post: Απαγορευμένα μυστικά

Ένα σκάνδαλο που περιλάμβανε τέσσερις προέδρους των ΗΠΑ, οδηγεί την πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γράχαμ, της Ουάσιγκτον Ποστ, και τον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι σε έναν δημοσιογραφικό πόλεμο απέναντι στην κυβέρνηση, ώστε να δημοσιευτούν τα Pentagon Papers. 
 
Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα


Τέσσερις νεαροί πιάνονται αιχμάλωτοι στο κόσμο του Τζουμάντζι, έναν κόσμο με ρινόκερους, τεράστια φίδια και μια ανεξάντλητη ποικιλία από παγίδες και γρίφους της ζούγκλας. Για να επιβιώσουν, πρέπει να παίξουν το παιχνίδι ως χαρακτήρες του. Ο πράος Σπένσερ μεταμορφώνεται στον γενναίο εξερευνητή Δρ Σμόλντερ Μπρέιβστοουν, ο αθλητικός Φριτζ γίνεται μια μικρή διάνοια, η στιλάτη Μπέθανι γίνεται ένας βιβλιοφάγος καθηγητής και η μαλθακή Μάρθα μια αμαζόνα πολεμίστρια. Για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον αληθινό κόσμο ζωντανοί, πρέπει να αρχίζουν να βλέπουν τα πράγματα με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Ο επιβάτης

Ο Μάικλ είναι ένας ασφαλιστής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καθημερινή του διαδρομή με τη συγκοινωνία για το σπίτι του. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι καθόλου ρουτίνα. Αφού έρχεται σε επαφή με έναν μυστηριώδη ξένο, εξαναγκάζεται να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός κρυμμένου επιβάτη στο τρένο, πριν την τελευταία στάση. Καθώς προσπαθεί να λύσει όλο αυτό τον γρίφο ενάντια στον χρόνο, συνειδητοποιεί ότι ένα δολοφονικό σχέδιο έχει ξεδιπλωθεί και άθελα του βρίσκεται εν μέσω μιας εγκληματικής συνομωσίας.
 
Παγιδευμένη ψυχή: Το τελευταίο κλειδί


Η βετεράνος Δρ. Ελίζ Ράινερ πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό και ίσως το πιο τρομαχτικό κυνήγι φαντασμάτων της ζωής της. Η αποστολή της αποκτά βαρύνουσα σημασία, αφού η πηγή όλων των κακών προέρχεται από το ίδιο της το πατρικό σπίτι, όπου η ίδια έζησε τα πιο μαρτυρικά χρόνια της ζωής της. Ενώ τότε αποφάσισε να κρύψει τους φόβους της επιμελώς και να μην τους αντιμετωπίσει ποτέ, τώρα καλείται να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές του σκοτεινού οικογενειακού δράματός της, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον υπέρτατο δαίμονα, αυτόν με το Πρόσωπο-Κλειδί. Είτε θα κερδίσει και όλα θα πάνε καλά, είτε θα χάσει και θα βυθιστεί η ίδια, αλλά και πολλές άλλες ψυχές, στο απόλυτο σκοτάδι.

The bachelor 2
 
Ένας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μια νέα ευκαιρία για bachelor-party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν κρητικές βεντέτες, αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor-party.

Μόνο σήμερα και αύριο 

Φερδινάνδος

Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Coco


Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής, η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.

Χριστούγεννα και ΣΙΑ

Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να ανακαλύψει μια λύση. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Πάντινγκτον 2

Ο αρκούδος Πάντινγκτον έχει πλέον εγκατασταθεί με την οικογένεια Μπράουν, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της κοινότητας του Γουίντσορ Γκάρντενς, απλώνοντας παντού χαρά και… μαρμελάδα. Καθώς αποζητά το τέλειο δώρο για τα 100 χρόνια της αγαπημένης του θείας Λούσι, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό παιδικό βιβλίο με εικόνες στην αντικερί του κύριου Γκρούμπερ, ξεκινώντας μια σειρά από περίεργες δουλειές για να καταφέρει να το αγοράσει. Αλλά κάποιος κλέβει το βιβλίο και μόνο ο Παντινγκτον και οι Μπράουν μπορούν να ξεσκεπάσουν τον κλέφτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.