Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

Η τέταρτη ταινία του franchise, «Jurassic World» και η φάρσα «Spy» οι ταινίες της εβδομάδας

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς κινείται αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού στο Odeon Kosmopolis. Από την προηγούμενη βδομάδα, προβάλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η ταινία «Jurassic World» το τέταρτο franchise της σειράς, αυτή τη φορά με νέα σκηνοθετική ματιά και τον Στίβεν Σπιλμπεργκ να περιορίζεται στο ρόλο του παραγωγού. Η νέα είσοδος της εβδομάδας είναι η ταινία «Spy» με τους Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρόουζ Μπερν, Τζουντ Λο, Τζέισον Στέιθαμ, Αλισον Τζάνεϊ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τον μετρ της γυναικείας φάρσας Πολ Φιγκ στην σκηνοθεσία. Παράλληλα σήμερα και αύριο για όσους θέλουν να περάσουν ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακό στις αίθουσες του Odeon θ απροβάλεται η ταινία animation «Επιτέλους φτάσαμε σπίτι». 

Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Jurassic World
 
22 χρόνια μετά την πρώτη, τρομακτική επίσκεψη στο πάρκο ψυχαγωγίας, ερχόμαστε να ζήσουμε –με ένα ολόφρεσκο καστ- μοναδικές, επικών διαστάσεων, σκηνές καταδίωξης με τον τρισδιάστατο τρόμο (που δεν μπορείς να πεις πως περνά κι απαρατήρητος) να παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο Jurassic World μας! Ευχόμαστε να απολαύσετε τη βόλτα σας!
 
Spy
 
Η Σούζαν Κούπερ είναι μια σεμνή αναλύτρια της ΣΙΑ και ο εγκέφαλος πίσω από τις πλέον επικίνδυνες αποστολές της υπηρεσίας. Δεν μπαίνει ποτέ μέσα στη φωτιά και αναλόγως δεν είναι αυτή που παίρνει τα παράσημα. Όταν, όμως, ο συνεργάτης της και ένας από τους κορυφαίους πράκτορες βρίσκονται σε κίνδυνο, παίρνει την ευθύνη να γίνει μυστική πράκτορας και να διεισδύσει στον κόσμο ενός φονικού εμπόρου όπλων, γλυτώνοντας τον πλανήτη από όλεθρο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.