Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» και «Το διάστημα ανάμεσά μας» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρεις «πολυαναμενόμενες» ταινίες προστέθηκαν στο κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για την ταινία «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι», τη δεύτερη ταινία των γνωστών best seller με τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως επίσης την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Το διάστημα ανάμεσά μας» σε σκηνοθεσία Πίτερ Χέλσομ, αλλά και για τους μικρούς φίλους της έβδομης τέχνης την ταινία κινουμένων σχεδίων που θα προβάλλεται το σαββατοκύριακο «Η Ταινία Lego Batman».
 
Παράλληλα συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα οι προβολές της ταινίας τρόμου «Rings: Σήμα κινδύνου 3», της δραματικής «Gold» με τον Μάθιου Μακόναχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και του ψυχολογικού θρίλερ «Διχασμένος» σε σκηνοθεσία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι

Αποθαρρημένη από τα πάθη και τα μυστικά του όμορφου δυνάστη της και αγαπημένου Κρίστιαν Γκρέι, η Αναστασία Στιλ σπάει τον δεσμό τους για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα σε εκδοτικό οίκο του Σιάτλ. Αλλά το πάθος βρίσκεται ακόμα βαθιά μέσα της, και όταν αυτός της προτείνει μια νέα συμφωνία, η Αναστασία δεν μπορεί να αντισταθεί. Αναθερμαίνοντας την ιδιαίτερη σχέση τους, η νεαρή γυναίκα θα μάθει περισσότερα για το παρελθόν των Πενήντα Αποχρώσεων. Και καθώς ο Κρίστιαν πολεμάει με τους εσωτερικούς του δαίμονες, η Αναστασία έχει να αντιμετωπίσει τον θυμό και τη ζήλεια της επί των άλλων γυναικών που ήταν εκεί πριν από αυτήν, και να πάρει την πλέον σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

Το διάστημα ανάμεσά μας

Ένα διαστημόπλοιο ξεκινά την πρώτη του αποστολή με σκοπό την αποίκηση του Άρη, για να ανακαλύψουν μετά την απογείωση πως ανάμεσα τους βρίσκεται μια έγκυος. Με την προσγείωση στον Άρη, η μητέρα πεθαίνει κι ενώ έχει προλάβει να γεννήσει τον πρώτο άνθρωπο στον μακρινό αυτό πλανήτη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του πατέρα. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή της απίθανης ζωής του Γκάρντνερ Έλιοτ, ενός εξαιρετικά ευφυούς αγοριού, που μέχρι τα 16 του έχει γνωρίσει μονάχα 14 ανθρώπους. Καθώς αναζητά στοιχεία για την ταυτότητα του πατέρα του, αλλά και τον πλανήτη που κατάγεται και δεν έχει δει ποτέ, ο Γκάρντνερ ξεκινάει μια online φιλία με μια έξυπνη κοπέλα από το Κολοράντο, την Τούλσα. 

Rings: Σήμα κινδύνου 3

Η Τζούλια είναι μια μαθήτρια λυκείου, της οποίας ο φοιτητής σύντροφος, ο Χολτ, έχει απομακρυνθεί. Φοβούμενη ότι θα καταλήξουν σε χωρισμό, η Τζούλια ταξιδεύει για να τον βρει, και θα ανακαλύψει ότι είναι μέλος μιας αδελφότητας που περνάει ο ένας στον άλλον την κασέτα με τη Σαμάρα. Η κοπέλα μαθαίνει ότι ο Χολτ έχει ήδη παρακολουθήσει την καταραμένη κασέτα 6μιση μέρες πριν, κάτι που σημαίνει ότι με το πέρας της ημέρας, αυτός θα πεθάνει. Η κατάρα είναι αυτή που τους φέρνει ξανά κοντά, αλλά κι αυτή που απειλεί τη ζωή τους. 

Gold

Ένας άτυχος άντρας, ο Κένι Γουέλς, θέλει επειγόντως ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και αποφασίζει να συνεργαστεί με τον γεωλόγο Μικέλ Ακόστα, έναν εντελώς αντίθετο του χαρακτήρα, και να αναζητήσουν μαζί χρυσάφι σε αχαρτογράφητη ζούγκλα της Ινδονησίας. Αλλά άλλο να καταφέρεις να βρεις χρυσάφι και άλλο να καταφέρεις να το κρατήσεις, σε μια περιπέτεια που θα τους φτάσει ως τα ισχυρότερα κλιμάκια της Γουόλ Στριτ. 

Διχασμένος

Παρότι ο Κέβιν έχει εξωτερικεύσει 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρο του, τη Δρ Φλέτσερ, υπάρχει ακόμα μία, το «τέρας», που ελλοχεύει και είναι έτοιμη να πραγματώσει, αλλά και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες. Εξαναγκασμένος να απαγάγει τρεις νεαρές κοπέλες, ο Κέβιν φτάνει σε σημείο να έχει μέσα του να αντιμάχονται αυτές οι προσωπικότητες, καθώς οι «τοίχοι» ανάμεσα τους αρχίζουν να διαλύονται. 

Μόνο σήμερα και αύριο 

Η Ταινία Lego Batman

Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει. 

Ο καλύτερος φίλος μου

Κατά τη διάρκεια πέντε δεκαετιών, η αφηγηματική φωνή ενός σκύλου μάς ταξιδεύει σε ένα δικό του μονοπάτι. Αν και μετενσαρκώνεται στα σώματα πολλών σκύλων όλα αυτά τα χρόνια, είναι η άρρηκτη σχέση που αναπτύσσει με την αδελφή ψυχή του, ένα αγόρι που το λένε Ίθαν, που τον κάνει να συνεχίζει και να τον εμπνέει προκειμένου να δώσει νόημα στη ζωή του αγοριού που τόσο αγαπάει. 

Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης

Παρίσι, 1884. Το μόνο που ονειρεύεται η 11χρονη ορφανή Φελισί είναι να γίνει μπαλαρίνα. Έτσι, φεύγει για να κυνηγήσει το μεγάλο της πάθος στο Παρίσι. Μην έχοντας τίποτα να χάσει, η Φελισί «δανείζεται» την ταυτότητα ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου και γράφεται στη Σχολή Μπαλέτου της Όπερας, όπου γνωρίζει τον χαρισματικό Βίκτορ, που θα γίνει ο καλύτερός της φίλος. Θα καταφέρει να κάνει το όνειρο να κρατήσει για πάντα;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.