Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

Η αναβίωση του «Πνεύματος του κακού» και «Η χώρα του αύριο» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Ιδιαιτέρως πλούσιο το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis υπόσχεται να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Για τους λάτρεις των ταινιών θρίλερ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη η low badget ταινία του 1982, που κατάφερε να θέσει νέα στάνταρτ στις ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ, «Poltergeist: Το πνεύμα του κακού». Για όσους πάλι αρέσκονται να απολαμβάνουν στη μεγάλη οθόνη περιπέτειες φαντασίας τότε η «Η χώρα του αύριο» με τον George Clooney βγαλμένη από τα κινηματογραφικά στούντιο της Disney είναι σίγουρο πως θα τους καθηλώσει. Στις νέες εισόδους συγκαταλέγεται όμως και η «Καυτή Καταδίωξη» , μια καλοκαιρινή κωμωδία για όσους θέλουν να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά. Τέλος συνεχίζουν την πορεία τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής οι ταινίες «Πάμπλο Εσκομπάρ: Χαμένος Παράδεισος» με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και «Mad Max: O Δρόμος της Οργής» του ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ.
 
Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Poltergeist: Το πνεύμα του κακού

Το «Poltergeist» («Το πνεύμα του κακού») αναβιώνει για να τρομοκρατήσει ακόμη μία οικογένεια, της οποίας το σπίτι στοιχειώνεται από σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν οι επιθέσεις των ανατριχιαστικών αυτών δυνάμεων ενταθούν και η μικρή κόρη της οικογένειας καταλήξει όμηρός τους, η οικογένεια πρέπει να ενωθεί για να την σώσει πριν εξαφανιστεί για πάντα. 

Tomorrowland: Η χώρα του αύριο

Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη. Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ανήκει στη συλλογική μνήμη και ονομάζεται Tomorrowland. 

Καυτή καταδίωξη

Στην καλοκαιρινή κωμωδία «Καυτή Καταδίωξη» μια αγχωμένη και σχολαστική αστυνομικός (Ρις Γουίδερσπουν) προσπαθεί να προστατεύσει την σέξι και πληθωρική χήρα (Σοφία Βεργκάρα) ενός βαρόνου ναρκωτικών, καθώς διασχίζουν το Τέξας, καταδιωκόμενες από διεφθαρμένους μπάτσους και επικίνδυνους εγκληματίες.

Πάμπλο Εσκομπάρ: Χαμένος Παράδεισος

Ο Νικ θεωρεί ότι έχει βρει τον επί γης παράδεισο όταν φτάνει στην Κολομβία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ήδη ο αδερφός του. Τιρκουάζ λίμνες, κατάλευκες αμμουδιές, τέλεια κύματα: όλα μοιάζουν όνειρο για τον νεαρό καναδό σέρφερ, ειδικά όταν συναντά τη Μαρία, μια πανέμορφη νεαρή Κολομβιανή, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Ο πρώτος καιρός περνά ειδυλλιακά, μέχρι που η Μαρία τον συστήνει στον θείο της: τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ. Σιγά σιγά, ο Νικ θα μπει όλο και πιο βαθιά στην τεράστια εγκληματική οργάνωση του Εσκομπάρ, η δεσποτική αλλά και χαρισματική προσωπικότητα του οποίου ελέγχει τους πάντες γύρω του. Θα μπορέσει να ξεφύγει από τα φονικά δίχτυα του καρτέλ όταν πια η κατάσταση εκτροχιαστεί; 

Mad Max: O Δρόμος της Οργής

Στοιχειωμένος από το ταραχώδες παρελθόν του, ο Mad Max πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος. Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, σε ένα Πολεμικό Καραβάνι που το οδηγεί η αρχηγός τους, Furiosa. Δραπετεύουν από ένα Οχυρό που το διοικεί ο τύραννος Immortan Joe, από τον οποίο και έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, o πολέμαρχος θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου που θα ακολουθήσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.