Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Τέλειοι ξένοι» και «Rogue One: A Star Wars Story» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Πλήρως ανανεωμένο είναι το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στα Odeon Kosmopolis. Μοναδική ταινία που συνεχίζει την «πορεία» στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής είναι η κωμωδία «Office Christmas Party» με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Τζένιφερ Άνιστον, Ολίβια Μαν και Κέιτ ΜακΚίνον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Στις νέες εισόδους συγκαταλέγεται η δραμεντί «Τέλειοι ξένοι» που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Ιταλίας και διασκευάζεται από τον Θοδωρή Αθερίδη και έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεχτό και λαμπερό καστ ηθοποιών. Επίσης στις νέες εισόδους ανήκει και η περιπέτεια «Rogue One: A Star Wars Story» η πρώτη αυτόνομη ταινία από την Lucasfilm για το σύμπαν με τους φανατικούς φανς, του Star Wars. Τέλος η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα» προσφέρεται για μία διασκεδαστική οικογενειακή – κινηματογραφική έξοδο σε όσους επιλέξουν να την παρακολουθήσουν. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Τέλειοι ξένοι
 
Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Μην βιαστείς να απαντήσεις! Δες πρώτα το πιο ανατρεπτικό κινηματογραφικό δείπνο φίλων, στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «Τέλειοι Ξένοι».
 
Το «Τέλειοι Ξένοι» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;
 
Rogue One: A Star Wars Story
 
Η Γαλαξιακή Αυτοκρατορία είναι πλέον γεγονός και ο ένας μετά τον άλλον, οι πλανήτες υποτάσσονται στη δόλια δύναμη της. Επιτομή της ισχύς της είναι η κατασκευή ενός υπερσταθμού, του Death Star, ένας ολόκληρος τεχνητός πλανήτης που θα στεγάσει τα κέντρα εξουσίας της. Οι Επαναστάτες όμως δεν μένουν αμέτοχοι, μια και μια ομάδα μαχητών ετοιμάζονται να πετύχουν το ακατόρθωτο: να κλέψουν τα σχέδια κατασκευής του Άστρου του Θανάτου, πριν είναι πολύ αργά.
 
Τραγούδα!
 
Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Λίγο οπτιμιστής, λίγο απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρο του όσο τίποτα άλλο, και θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου.
 
Ofiice Christamas Party
 
Όταν η επικεφαλής μιας εταιρείας αποφασίζει να κλείσει το τμήμα του αδελφού της, εκείνος πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του για να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη και να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία, που μπορεί να σώσει τις δουλειές τους. Τι αποφασίζουν να κάνουν για να τον εντυπωσιάσουν; Να διοργανώσουν ένα επικό πάρτι για τα Χριστούγεννα! Φυσικά, το πάρτι γρήγορα ξεφεύγει κάθε ελέγχου και οι παριστάμενοι γίνονται μάρτυρες μιας ξεκαρδιστικής καταστροφής.

Μόνο για σήμερα και αύριο 

Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών

Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μια εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του. Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.