Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

«Γάμος αλά ελληνικά 2» και «Hardcore Henry» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτή την εβδομάδα στα Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την περιπέτεια «Hardcore Henry», τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη μιας γνωστής των παιδικών μας χρόνων, της «Χάιντι» αλλά και το δεύτερο μέρος της ταινίας που αγαπήθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό «Γάμος αλά ελληνικά 2»
 
Παράλληλα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι προβολές της επικής αναμέτρησης του Batman με τον Superman στην ταινία «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» και της εξαιρετικής ελληνικής παραγωγής «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου.
 
Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 

Γάμος αλά ελληνικά 2

Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλακτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση… Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Χάιντι

Η πολυαγαπημένη, ξακουστή ιστορία της Χάιντι που γαλούχησε γενιές και γενιές μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Με περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα του βιβλίου να έχουν πωληθεί παγκοσμίως, μεταφρασμένα σε περισσότερες από 50 γλώσσες, τα κατορθώματα της ξακουστής, γεμάτης ενέργεια, λιλιπούτιας ηρωίδας με τα ροδαλά μάγουλα και το σπινθηροβόλο βλέμμα, είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Η εμπνευσμένη από την ανεξάντλητη φαντασία της Γιοχάνα Σπίρι ιστορία, με πρωταγωνιστές τη νεαρή Ανούκ Στέφεν και τον πολυβραβευμένο, διεθνούς βεληνεκούς σταρ, Μπρούνο Γκανζ είναι ζεστή και συγκινητική, με μια μοναδική άποψη της πιο ανέμελης περιόδου στη ζωή κάθε ανθρώπου – της παιδικής ηλικίας. Γιατί πως αλλιώς μπορεί κανείς να γνωρίσει καλύτερα τη ζωή αν όχι μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπέτειες μιας εκπληκτικής, ασυνήθιστης ηρωίδας; 

Ηardcore Ηenry

Σκέψου μια ασύλληπτη, ανατρεπτική περιπέτεια με πρωταγωνιστή εσένα: Δεν θυμάσαι τίποτα. Η γυναίκα σου (Χέιλι Μπένετ) σε έσωσε τελευταία στιγμή από τον θάνατο, ενώ πρακτικά ήσουν ήδη νεκρός! Σου είπε ότι το όνομά σου είναι Χένρι και μόλις πέντε λεπτά αργότερα σε πυροβόλησαν και την απήγαγαν, οπότε εσύ τώρα θα πρέπει να τη βρεις και να την πάρεις πίσω. Ποιος την απήγαγε; Το όνομά του είναι Ακάν. Είναι ένας πανίσχυρος πολέμαρχος με μεγάλο στρατό μισθοφόρων και βλέψεις για παγκόσμια κυριαρχία. Επίσης, βρίσκεσαι σε μια περιοχή της Μόσχας, όπου όλοι θέλουν να σε σκοτώσουν. Όλοι, εκτός από έναν περίεργο Βρετανό ονόματι Τζίμι (Σάρλτο Κόπλι), ο οποίος μπορεί να είναι και με το μέρος σου, αλλά δυστυχώς δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Αν καταφέρεις να επιβιώσεις και να λύσεις το μυστήριο, τότε ίσως καταφέρεις να αποκαλύψεις και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την άγνωστη ταυτότητά σου. Καλή τύχη, Χένρι. Απ’ ό,τι φαίνεται, θα σου χρειαστεί!
 

Βatman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι», αναλαμβάνει το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DC Comics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς. Ο Χένρι Καβίλ φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.

Suntan

 
Ο εσωστρεφής και μοναχικός Κωστής (Μάκης Παπαδημητρίου), χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει, ως γιατρός, την τοπική κλινική. Ο χειμώνας στο νησί περνά ήσυχα, δίχως πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικές συγκινήσεις, όμως πολύ σύντομα έρχεται το καλοκαίρι και όλα αλλάζουν. Η χειμωνιάτικη ρουτίνα δίνει τη θέση της σε ένα μωσαϊκό χρωμάτων και αισθήσεων, και η οργασμική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα δημιουργεί Διονυσιακές ψευδαισθήσεις. Η καθημερινότητα του Κωστή δεν θ’ αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στην μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή. Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα (Έλλη Τρίγγου), όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι γεμάτο σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

 

Μόνο το Σαββατοκύριακο
 
Ζωούπολη 

Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει. 
 

Kung Fu Panda 3

 
Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια, το “Kung Fu Panda 3”! Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.