Το κινηματογραφικο μενου της εβδομαδας

Η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Spectre» και η κωμωδία «Μια φορά το χρόνο» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. H πρώτη αναμένεται να κυριαρχήσει στις προτιμήσεις του σινεφίλ κοινού της πόλης, αφού πρόκειται για τη νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Spectre», όμως και η δεύτερη φέρει τον τίτλο «Μια φορά τον χρόνο» και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όσων αγαπούν της κωμωδίες.
 
Επίσης και αυτή την εβδομάδα συνεχίζουν την κινηματογραφική τους διαδρομή στις αίθουσες της Κομοτηνής οι ταινίες «Ο Σεφ που έπαιζε με τη φωτιά» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και «Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών» με τον Βιν Ντίζελ να κρατά τον πρώτο ρόλο.
 
Τέλος για τους μικρούς φίλους της μεγάλης οθόνης το σαββατοκύριακο θα προβάλλονται δύο ταινίες, η πρώτη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για το αγαπημένο Μπιγκλ μικρών και μεγάλων, τον Σνούπι, αλλά και της παρέας του και η δεύτερη αποτελεί τη συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης του γνωστού κόμη Δράκουλα να κάνει το δικό του «Ξενοδοχείο Τεράτων». 

Αναλυτικά το κινηματογραφικό πρόγραμμα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Spectre 

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον Τζέιμς Μποντ σε μια εγκληματική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά τη Λουτσία Σκιάρα, την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο 007 διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση κι ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE. Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o Μαξ Ντένμπι, ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Μποντ και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ. Ο Μποντ στρατολογεί συγκαλυμμένα την Μάνεϊπένι και τον Q για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Μαντλίν Σόουν, την κόρη του παλιού εχθρού του Mr. White, ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου, η Μαντλίν καταλαβαίνει τον Μποντ με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν. Όσο ο Μποντ επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά. 

Ο σεφ που έπαιζε με τη φωτιά 

Ο Άνταμ Τζόουνς είναι ένας σεφ στο Παρίσι, όπου η καριέρα του υπόσχεται μεγαλεία. Αλλά η συμπεριφορά του είναι αυτή που τον ωθεί σε καταχρήσεις και τα τινάζει όλα στον αέρα. Όταν καταφέρνει να κερδίσει τη νηφαλιότητα, αφοσιώνεται στο να φτιάξει το δικό του εστιατόριο, το όποιο θέλει να χαρακτηριστεί με τρία αστέρια Μισελέν, δηλαδή την ανώτερη τιμή στη γαστρονομία. Στο πίσω μέρος του μυαλού του, βρίσκεται η θέληση να γίνει το καλύτερο ρεστοράν που υπήρξε ποτέ, και για αυτό χρειάζεται τους κατάλληλους συνεργάτες. 

Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών
 
Η Νέα Υόρκη κρύβει μεγάλα μυστικά, αλλά το μεγαλύτερο είναι ότι μάγισσες ζουν ακόμα ανάμεσα στους κατοίκους της. Καταδικασμένος σε αθανασία, ο τελευταίος εναπομείναντας κυνηγός μαγισσών, ο Κάουλντερ, είναι το μοναδικό που στέκει ανάμεσα στην ανθρωπότητα και σε μια νέα κυριαρχία των τρομακτικών και πανίσχυρων μαγισσών της Ιστορίας, μεταξύ αυτών της Βασίλισσας Μάγισσας, η οποία δεν θα σταματήσει σε τίποτα αν δεν επανακτήσει τον θρόνο της. Η μόνη που βρίσκεται να βοηθήσει τον Κάουλντερ στον αγώνα του, είναι μια όμορφη μάγισσα, σε μια συμμαχία που ο κυνηγός δεν θα πίστευε ότι θα έπραττε ποτέ. 

Μια φορά τον χρόνο

Τέσσερις γενιές της μακροσκελούς οικογένειας των Κούπερ μαζεύονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Καθώς η βραδιά κυλάει, μια σειρά από απρόοπτους επισκέπτες και περίεργα γεγονότα φέρνουν τα πάνω κάτω. Χωρίς να το καταλάβουν, όλοι οδηγούνται σε επανεκτίμηση των οικογενειακών δεσμών, αλλά και του νοήματος της εορτής. 

Μόνο σήμερα και αύριο

Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η Ταινία

Οι «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι, με τον Τσάρλι Μπράουν, τον Σνούπι και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας να μας καλωσορίζουν στην θεότρελη καθημερινότητά τους και το ξεκαρδιστικό αλλά και συγκινητικό, ταυτόχρονα, «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η Ταινία». Στη νέα τους περιπέτεια, ο Σνούπι αντιμετωπίζει τον αιώνιο εχθρό του, ενώ ο Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά ενός κοκκινομάλλικου κοριτσιού – φυσικά, τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλανε και οι μπελάδες έρχονται!
 
Ξενοδοχείο για τέρατα 2

Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο ξενοδοχείο του κόμη Δράκουλα. Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι εγγονάκι του, τον Ντένις, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, όσο η Μάβις λείπει στα πεθερικά της με τον Τζόνι και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο για Τέρατα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.