«Το δρομο της ανηφοριας» για την Κομοτηνη πηρε ο Λεωνιδας Μπαλαφας(+Gallery)

Εμφανιζόμενος την Πρωτομαγιά στο Kαφέ Αλάβαστρον

Στα γνωστά του λημέρια αποφάσισε να έρθει και φέτος ο αγαπημένος καλλιτέχνης Λεωνίδας Μπαλάφας, με ένα ακόμη live στο καφέ Αλάβαστρον. Έχοντας συντροφιά του τα νέα τραγούδια του δίσκου «Ανηφοριά» που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2014 αλλά και τις αγαπημένες του επιτυχίες που πλέον έχουν γίνει διαχρονικές, ταξίδεψε με την κιθάρα του τους Κομοτηναίους που από νωρίς κατέκλυσαν το Αλάβαστρον το βράδυ της Πρωτομαγιάς.

Ο Λεωνίδας ως γνωστόν γράφει στίχους πρωτότυπους, θίγει τα προβλήματα της κοινωνίας, πλέκει περίτεχνες μουσικές και λέξεις δημιουργώντας έναν ονειρικά πλασμένο κόσμο και γοητεύει το κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Πιο ώριμος μουσικά από ποτέ το ίδιο έκανε και σε αυτή του την εμφάνιση στην Κομοτηνή.

 Μας έκανε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να ταξιδέψουμε σε κόσμους ονειρικούς και να πάρουμε δύναμη να συνεχίσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Έσπασε τα στεγανά της «έντεχνης μουσικής σκηνής» που συνήθως εκτοπίζει τους νέους δημιουργούς, απέδειξε ότι με το ταλέντο και την επιμονή μπορεί ένας σχετικά νέος καλλιτέχνης αθόρυβα να δημιουργήσει ποιοτική μουσική και να μπει κυριολεκτικά στις καρδιές του κόσμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα όσα επιτάσσει η ελληνική μουσική πραγματικότητα.

Ήταν, είναι και θα είναι ένας μοναδικός ερμηνευτής που θα χαρίζει όμορφες βραδιές και θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον για πολλά χρόνια ακόμη σε μια πορεία «ανηφοριάς», που προδιαγράφεται λαμπρή τα επόμενα χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κομοτηνή, όπως και όλη η Ελλάδα, τον αγαπά και θα τον ακολουθεί κάθε φορά που μας τιμά με τις εμφανίσεις του στην πόλη μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.