Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης φιλοξενει την «Κατερινα» του Αυγουστου Κορτω με τη Λενα Παπαληγουρα

Στο Πολιτιστικό Κύτταρο 28 και 29 Μαρτίου

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής φιλοξενεί τη θεατρική παράσταση «Κατερίνα» για δύο παραστάσεις στις 28 και 29 Μαρτίου  και ώρα 21.00 στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ).

Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε Το βιβλίο της Κατερίνας  του Αύγουστου Κορτώ, με την συγκλονιστική Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Οδηγίες για τους θεατές

  • Προσέλευση κοινού 30΄πριν την ώρα έναρξης κάθε παράστασης
  • Για την είσοδο του κοινού στο κτίριο του Πολιτιστικού Κυττάρου, απαιτείται επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
  • Η είσοδος στις παραστάσεις γίνεται ύστερα από την προμήθεια των ηλεκτρονικών εισιτηρίων αξίας 10 ευρώ, μέσω της πλατφόρμας : https://www.ticketservices.gr/event/katerina-komotini/ . Η πλατφόρμα θα κλείνει μισή ώρα (30΄) πριν την έναρξη της παράστασης. Απαγορεύεται η είσοδος μετά την έναρξη της παράστασης.
  • Οι παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους.
  • Η είσοδος, η έξοδος και η παραμονή στο κτίριο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής,  γίνεται με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.