To BOOKFEST επιστρεφει για 5η χρονια στην Κομοτηνη

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου στο Kosmopolis

Η μεγάλη βιβλιογιορτή των μεγάλων προσφορών, BOOKFEST, επιστρέφει για 5η χρονιά στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis.

Βιβλία 100 και πλέον εκδοτών σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ, για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών θα βρίσκονται στα «ράφια» της μεγάλης βιβλιογιορτής, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, και χιλιάδες άλλα.

Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Το φετινό bazaar βιβλίου, αν και είναι σε ανοιχτό χώρο, θα τηρεί τους κανόνες που ισχύουν για τα καταστήματα σε κλειστούς χώρους και για το κοινό και για τους εργαζόμενους.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τα αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε  σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.