Το Bollywood ηρθε στην Κομοτηνη

Και σήμανε την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων της ΔΚΕΠΠΑΚ

Την έναρξη των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής σήμανε η πρώτη μουσικοχορευτική εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης ν. Ροδόπης «Bollywood Masque Latin Party» που διοργάνωσε η ΔΚΕΠΠΑΚ με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Alma Libre.
 
Μια βραδιά αφιερωμένη στο καρναβάλι αλλά και την διασκέδαση με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ενδεδυμένοι με τις κατάλληλες ινδικές ενδυμασίες, να κατακλύζουν τη σκηνή αναδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες σε χορούς όπως Bachata, Kizomba και Salsa, αλλά και μία Bollywood χορογραφία, υπό τους ήχους του συγκροτήματος Banda LATINIKO αλλά και του Dj Dobcho, που αποτελεί ένα από τα δυνατότερα ονόματα της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής.

Την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι ο Alma Libre «ανοίγει» με την εκδήλωση αυτή το πρόγραμμα εκδηλώσεων της καρναβαλικής περιόδου της ΔΚΕΠΠΑΚ εξέφρασε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άρτεμις Τσολάκη, η οποία και παρουσίασε τους καλεσμένους συντελεστές της βραδιάς και κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να δώσουν δυναμικό παρών στην χορευτική σκηνή.
 
Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου με τη σειρά της αναφέρθηκε στο σύνολο των εκδηλώσεων που έχει ετοιμάσει για φέτος η ΔΚΕΠΠΑΚ καλώντας όλο τον κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις των αποκριών, επικεντρώνοντας στην 1η καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, το Σάββατο 12 Μαρτίου αλλά και με το μεγάλο ραντεβού της προσεχούς Τσικνοπέμπτης, οι εκδηλώσεις της οποίας έχουν ως στόχο να μετατρέψουν το κέντρο της πόλης σε αποκριάτικο γλέντι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.