Το ασχημοπαπο του Hans Christian Andersen απο το Μικρο Θεατρο Λαρισας

Στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από τις επιτυχίες που σημείωσε  με τις παραστάσεις, «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια», «Ο Λαγός και η Χελώνα (Μύθοι του Αισώπου)» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 7η χρονιά στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου με το Αριστούργημα του Hans Christian Andersen «Το ασχημόπαπο» την Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε διπλή παράσταση με την πρώτη να ξεκινά στις 11.30 το πρωί και η δεύτερη στις 17.30. 

Λίγα λόγια για το έργο 

Το Ασχημόπαπο μόνο πια , στην άκρη του Δάσους , ψάχνει απεγνωσμένα για την οικογένειά του. Ο χειμώνας  βαρύς και αδυσώπητος, έρχεται να δυσκολέψει τις προσπάθειές του, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως ο χειμώνας δεν είναι ο μόνος του εχθρός.

Το Ασχημόπαπο και ο καινούργιος του φίλος ο Τιμόθεος Γαλοπούλας , θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τον Κυνηγό! Η φιλία όμως η συνεργασία και η αλληλεγγύη θα βοηθήσει τους δυο φίλους να τα καταφέρουν!

Για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση , η ιστορία που αποτελεί τον «ύμνο» της αποδοχής ,της κατανόησης και της διαφορετικότητας , πλαισιωμένη από υπέροχες μουσικές , έρχεται να συναρπάσει τους μικρούς μας φίλους αλλά και να θυμίσει στους μεγαλύτερους την αθώα μας παιδική πλευρά! 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Χριστίνα Μαντέση, Δέσποινα Χαριάτη, Άννα Γιαννακίδου, Χριστίνα Ανδρέου 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης
Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα
Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές: Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Στέφη Μαραγκοπούλου 
Κίνηση-χορογραφίες: Βαλεντίνο Βαλάσης

Info
Προπώληση: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο, τηλ.  25310 84040
Προπώληση 7 ευρώ
Ταμείο 9 ευρώ
Πληροφορίες – 6974797109

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.