Το ανθος της προσωπικοτητας του ενος συνδυαστηκε με το ολον απο το «Χοροταξιο»

Στην εκδήλωση με την οποία έκλεισε τη φετινή χρονιά η σχολή χορού

Με μια μοναδική χορευτική βραδιά, με τίτλο Lotus Flower, έκλεισε τη φετινή πολύ δημιουργική της χρονιά η σχολή χορού «Χοροτάξιο», το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ.

Επί της σκηνής, σε επιμέλεια και σκηνοθεσία της υπεύθυνης και ιδιοκτήτριας της Σχολής κ. Γιούλης Ιωαννίδου, βρέθηκαν μαθητές και μαθήτριες της σχολής, από τα προνήπια μέχρι και τους ενήλικες, σε διαφορετικές ομάδες και σε διαφορετικά χορευτικά είδη, επιδεικνύοντας όμως τόσο το ατομικό τους ταλέντο, αλλά και συνδυαζόμενοι μαζί με τους συν-χορευτές τους, αναδεικνύοντας την μαγεία της ομαδικότητας.

«O πλανήτης μας δε χρειάζεται άλλους επιτυχημένους ανθρώπους. Αυτός ο κόσμος απεγνωσμένα χρειάζεται περισσότερους ειρηνοποιούς, θεραπευτές, φροντιστές, αφηγητές και εραστές κάθε είδους. Με σημείο αναφοράς την ομάδα και τη συνεργασία, θα παρακολουθήσετε την προσπάθεια των παιδιών να συντονιστούν με τους συνοδοιπόρους τους, να φροντίσουν ο ένας τον άλλον, να καταφέρουν πράγματα που μόνο η δύναμη της συνεργασίας μπορεί να επιτύχει. Το άνθος της προσωπικότητας του καθενός, ξεδιπλώνεται, και συνυπάρχει με το όλον» ήταν το μήνυμα των διοργανωτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.