«Το ακυρο αυριο» του Κοσμα Χαρπαντιδη παρουσιαζεται στο καφεβιβλιοπωλειο «Καφκα»

Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Οι εκδόσεις «Πόλις» και το  καφε-βιβλιοπωλείο «Κάφκα» πρόκειται να παρουσιάσουν το τελευταίο βιβλίο του Κοσμά Χαρπαντίδη «Το άκυρο αύριο» στον χώρο του καφεβιβλιοπωλείου επί της οδού Εμπορίου 41 στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 8.00 μ.μ.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Χρήστος Βασματζίδης, δικηγόρος – κριτικός λογοτεχνίας και ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, καθηγητής ξένων γλωσσών – ποιητής, παρουσία του συγγραφέα. 
 
Ο Κοσμάς Χαρπαντίδης γεννήθηκε στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας το 1959. Σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο και δικηγορεί από το 1986. Εμφανίστηκε στα γράμματα με το περιοδικό «Σκαπτή Ύλη» της Καβάλας το 1983. 

Λίγα λόγια για το «άκυρο αύριο» 

Με αφορμή την πρόσφατη τοπική ιστορία της γενέθλιας γης αφηγείται τα κατορθώματα του αρχηγού μιας εθνικιστικής αντάρτικης ομάδας που έδρασε στη γερμανοβουλγαρική κατοχή 1941-44. Σε δεύτερο χρόνο προσεγγίζει τις επιπτώσεις του φαινομένου στο παρόν μέσω της έρευνας μιας συγγραφέως.
 
Στο τέλος αναρωτιέται «θα υπάρξει άραγε αντίσταση απέναντι σε όσους ετοιμάζουν ένα αύριο που μόνο άκυρο μπορεί να φαντάζει για όλους μας;».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.