Tο ακουσατε πρωτα εδω!

Οι πρώτες μεταδόσεις του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» για το 2021

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε, το ραδιόφωνο του «Παρατηρητή» έκανε τις συστάσεις με ακυκλοφόρητα κομμάτια, μέσα από τις πρώτες μεταδόσεις του σταθμού! Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Θηβαίος και η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Μίλτος Πασχαλίδης, αλλά και η Γλυκερία με τον Γιάννη Κότσιρα «τραγούδησαν» για πρώτη φορά στο «Ράδιο Παρατηρητής» τις καινούργιες τους κυκλοφορίες.

Πάμε να θυμηθούμε παρέα τα τραγούδια εκείνα που έπαιξαν σε πρώτη μετάδοση δια μέσω των 94fm:

1.«Λάθος διαδρομή» με τη φωνή της Μιρέλας Πάχου σε στίχους της Ρένας Παπακωνσταντίνου και μουσική της ερμηνεύτριας. Ένα τραγούδι για όλες τις διαδρομές τις ζωής, «σύντομες και μακρινές, γκρίζες και πολύχρωμες, σιωπηλές και μελωδικές και φυσικά σωστές και λάθος».

2.  «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου, ένα ιδιαίτερης ομορφιάς ζεϊμπέκικο, που ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος.

3. Σε στίχους του Κώστα Φασουλά και μουσική της Σοφίας Νάτσιου, το τραγούδι «Βαδίζω Ανάποδα», προάγγελος  του ολοκληρωμένου δίσκου της Φωτεινής Βελεσιώτου και των δύο δημιουργών με τίτλο «Άδεια ρούχα», ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

4. «Έτσι αγαπάω» του Μίλτου Πασχαλίδη και «Άσε με να σε σκέφτομαι» με τον Σταμάτη Κραουνάκη, δύο κομμάτια σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη, που αργότερα μες στη χρονιά κυκλοφόρησαν στον πρώτο κύκλο του δίσκου «Τα απρόοπτα».

5.«Ένα αθώο ψέμα» με την Γλυκερία και τον Γιάννη Κότσιρα σε μία συνεργασία – προπομπό της κυκλοφορίας του νέου album της Γλυκερίας με τίτλο «Με αναστεναγμό», το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό σύντομα.

Μείνετε συντονισμένοι στο ραδιόφωνο του «Παρατηρητή» για να ακούτε πρώτοι νέες και όμορφες κυκλοφορίες και το 2022!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.