Τις χορευτικες τους ικανοτητες, περαν του latin, ξεδιπλωσαν οι Alma Libre

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς τους

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του έκοψε το περασμένο Σάββατο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Alma Libre” στο Sultan Tepe, σε μία βραδιά αφιερωμένη στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που απέδειξαν πως οι χορευτικές τους ικανότητες δεν σταματούν μόνο στους λατινογενείς χορούς.

Σε ένα διάλειμμα από τον χορό, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άρτεμις Τσολάκη έκοψε την βασιλόπιτα, εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκομένους, ενώ τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η δημοσιογράφος του «ΠτΘ» Νατάσσα Βαφειάδου. 

Κική Κασέρη «Θέλουμε να συνεχίσουμε την δυναμική μας πορεία όχι μόνο στο κομμάτι του χορού, αλλά γενικά στο πολιτιστικό κομμάτι της πόλης»

«Γιορτάζουμε και μας αρέσει πάρα πολύ το ότι για ακόμα έναν χρόνο είμαστε εδώ, άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν τον χορό και τους αρέσει να συμμετέχουν στις δραστηριότητες και στον σύλλογο μας» δήλωσε η κ. Κική Κασέρη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, τονίζοντας ότι μετά από έξι χρόνια ενεργής συμμετοχής στις δραστηριότητές του, η σκυτάλη περνάει στα νεότερα μέλη, με την ευχή να συνεχίσουν με νέες ιδέες και νέα πνοή την πορεία του στον χρόνο.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία όχι μόνο στο κομμάτι του χορού, αλλά γενικά στο πολιτιστικό κομμάτι της πόλης, γιατί αγαπάμε την πόλη μας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μας αρέσει που μπορούμε να δημιουργούμε πράγματα για όλους, όχι μόνο για το σύλλογο αλλά για τους ανθρώπους που αγαπούν και ζητούν το κάτι παραπάνω» τόνισε η ίδια.

Άρτεμις Τσολάκη «Ευχή όλων μας να συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτόν τον σύλλογο όπως εμείς και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

«Θεωρώ ότι η επιτυχία ενός συλλόγου είναι η διαχρονική του πορεία» τόνισε με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άρτεμις Τσολάκη συμπληρώνοντας πως «ο σύλλογος ξεκίνησε με σταθερά βήματα, υπήρχαν άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία της δημιουργίας ενός συλλόγου λατινοαμερικάνικων χορών στην Κομοτηνή, έχουμε όλο αυτά τα χρόνια αυξανόμενη ανταπόκριση και πλέον αποτελούμε μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες λατινοαμερικάνικης κουλτούρας στην περιοχή μας». « Δεν έχουμε χωριστεί, δεν έχουμε διασπαστεί, είμαστε μια οικογένεια με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη μας για τον χορό» συνέχισε η ίδια.

«Όνειρό μου είναι να είμαι ογδόντα χρονών και να χορεύω τάνγκο σε μία Μιλόνγκα» δήλωσε η ίδια ευχόμενη «να υπάρξουν οι άνθρωποι αυτοί που θα μπορέσουν να μου το διασφαλίσουν. Δίνουμε το βήμα στους νέους ανθρώπους, ωστόσο η συμμετοχή δεν σταματά ποτέ γιατί έχουμε μάθει να ενεργούμε όλοι μαζί οικογενειακά και συλλογικά, πέραν των ιδιοτήτων και των ρόλων του καθενός».
 
«Στόχος όλων μας να συνεχίσουμε να χορεύουμε, να προσφέρουμε στην πόλη , να ανταποκρινόμαστε σε κάθε κάλεσμα για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εθελοντικών δράσεων» κατέληξε η ίδια ευχόμενη «να συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτόν τον σύλλογο όπως εμείς και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.