Τηρησαν την παραδοση στο Αρσακειο με χορο και τραγουδι

Γέμισε η αίθουσα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αρσακείου «Το Ευθύμιο-Θμυκιό»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου στο Αρσάκειο η ετήσια κοπή Βασιλόπιτας και ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αρσακείου «Το Ευθύμιο-Θμυκιό».
 
Πρόκειται για μία οργανωμένη προσπάθεια του δραστήριου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το χωριό και μαζί τα ήθη και την πλούσια παράδοση του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου, που, όπως αναμενόταν ήταν κατάμεστη, δίνοντας για ακόμα μία φορά ώθηση στους ιθύνοντες του Συλλόγου να συνεχίσουν την πολύ καλή προσπάθεια.
 
Η εκδήλωση περιελάμβανε πολύ μουσική, χορό, κέφι αλλά και βράβευση της καλύτερης και πιο πρωτότυπης αμφίεσης λόγω καρναβαλιού. 

Δημήτρης Κοτσάκης «Η συμμετοχή σας μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε» 

Μιλώντας στους παρευρισκομένους, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κοτσάκης ευχαρίστησε τους πάντες για τη μαζική στήριξη σε όλες τις δράσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αρσακείου, τονίζοντας πως αυτή είναι που τους δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουν την προσπάθεια. Επιπλέον έκανε έναν μικρό απολογισμό των δράσεων του συλλόγου, οριοθετώντας παράλληλα τους στόχους για το 2019 με την ευχή να συνεχίσουν όλοι να κάνουν αυτό που αγαπούν με σεβασμό στον τόπο τους και την παράδοση του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.