Την Τεταρτη 25 Οκτωβριου περπαταμε εναντια στον καρκινο του μαστου

Προσκλητήριο συμμετοχής από τον Σύλλογο «Δύναμη Ψυχής»

Το 1985 ο Οκτώβριος καθιερώθηκε ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Ο σύλλογος «Δύναμη Ψυχής» κάθε χρόνο, τον μήνα Οκτώβριο, διοργανώνει διάφορες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μέσα σε όλες τις δράσεις, πραγματοποιεί και το καθιερωμένο πλέον συμβολικό  περπάτημα στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής.

Φέτος προγραμματίζεται το 9ο Περπάτημα «Δύναμη Ψυχής», την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, και ώρα 6:00 μ.μ με αφετηρία την κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

6:00 μ.μ –προσέλευση,

6:30 μ.μ- χαιρετισμοί/μηνύματα από γιατρούς,

7:00 μ.μ- αρχή περπατήματος.

«Ελάτε να περπατήσουμε φορώντας τα φετινά μπλουζάκια του συλλόγου με το σήμα το δέντρο της ζωής και κρατώντας ένα λουλούδι. Όπως φροντίζουμε ένα λουλούδι έτσι πρέπει και είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Τα λουλούδια θα είναι προσφορά από τον σύλλογο» αναφέρεται στο προσκλητήριο του συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.