Την Παρασκευη η παρουσιαση του νεου μυθιστορηματος της Φωτεινης Ναουμ «Γλυκα χαραζουν οι νυχτες»

Από τα βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης», τον Σύλλογο Εβριτών ν.Ροδόπης και τις εκδόσεις «Λιβάνης»

Το νέο μυθιστόρημα της Κομοτηναίας συγγραφέα Φωτεινής Ναούμ «Γλυκά χαράζουν οι νύχτες» παρουσιάζουν αυτή την Παρασκευή, 11 Μαρτίου και ώρα 20:00 στην Λέσχη Κομοτηναίων τα βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εβριτών ν.Ροδόπης και τον εκδοτικό οργανισμό «Λιβάνης».
 
Ηρωίδα του βιβλίου η Νόρα, η οποία γεννήθηκε στην Κωστάντζα, αναζητώντας πάντα διέξοδο για φυγή από τα γνώριμα και συνηθισμένα. Μία ζωή, μία ατέλειωτη διαδρομή για την Nόρα, τη γοητευτική και γεμάτη πάθος ηρωϊδα, που υπερβαίνει τα εσκαμμένα, την αφοσίωση στο στεφάνι της και στο παιδί της, για να ακολουθήσει την κατακερματισμένη και άρρωστη ψυχή της που δεν ισορροπεί στον άρρωστο κόσμο των κλειστών οικογενειακών συμπάντων, και ψάχνει διέξοδο στο ξόδεμα του κορμιού της. Τη Νόρα, μια σκοτεινή ηρωϊδα, για την οποία θα μιλήσει τόσο η συγγραφέας όσο και η κ. Έλενα Ορτακσίδου – Μαρτσά (ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών).
 
Παράλληλα κατά την διάρκεια της παρουσίασης τους ήρωες θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Εύη Φιλιππίδου και Ντέμης Καρελιάδης.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.