Την Κυριακη 5 Νοεμβριου ο 12ος Αγωνας Οχυρου Νυμφαιας TRAIL RUN

Από σήμερα οι εγγραφές των ενδιαφερομένων

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Rodopi Runners διοργανώνει τον 12ο Αγώνα Οχυρού Νυμφαίας TRAIL RUN την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 9.30.

Ο αγώνας έχει συνολική απόσταση 32 χλμ. με θετική υψομετρική 1.600 μέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας.

Ο αγώνας ακολουθεί την κυκλική διαδρομή: Τουριστικό Νυμφαίας-Εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου-Πυραμίδη 24 (Ελληνοβουλγαρικά σύνορα) – Πυραμίδα 22 (Ελληνοβουλγαρικά σύνορα) – Στρατιωτικό Φυλάκιο Δραγάτη – Υψομετρικό 784 μ. «Λιθάρι» – Ποτίστρα – Κανόνι – Υψομετρικό 564 μ. και επιστροφή για τερματισμό στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας.

Ο αγώνας αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων HARTA Series.

Ο αγώνας είναι ανοιχτός για όλους τους δρομείς άνω των 18 ετών. Η συμμετοχή δρομέων άνω των 16 ετών δύναται να πραγματοποιηθεί με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου Δρομέων Υγείας Rodopi Runners, www.rodopirunners.gr

Ημερομηνία ανοίγματος εγγραφών ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου 2023.

Το κόστος εγγραφής ορίζεται στα 25 ευρώ.

Κάθε δρομέας θα παραλάβει το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει το τσιπ χρονομέτρησης (Bib) τον μοναδικό αριθμό και το τεχνικό T-shirt.

Η παραλαβή του πακέτου θα πραγματοποιηθεί σε μέρος και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του και σε ειδικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα.

Θα υπάρχουν τέσσερις σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, ισοτονικά ποτά, τζελ και φρούτα στα 8,14,21,26 χλμ.

Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άντρες και πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας καθώς και οι τρεις πρώτοι άνδρες της ηλικιακής κατηγορίας 50+:

Γενική κατηγορία ανδρών-γυναικών 18-49

Κατηγορία ανδρών 50+

Η χρονική διάρκεια του αγώνα ορίζεται στις 7 ώρες. Μετά το πέρας όλοι οι δρομείς θα πρέπει να σεβαστούν τις υποδείξεις των διοργανωτών, ενώ η συνέχιση του αγώνα γίνεται με δική τους ευθύνη, έχοντας παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής τους.

Ιατρικές υπηρεσίες κάλυψης του αγώνα θα χορηγηθούν από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.