Την εναρξη των χειμερινων του δρασεων ανακοινωσε ο Συλλογος Συνοικισμου του Σταθμου Κομοτηνης

Ανοιχτή πρόσκληση από το ΔΣ για ενεργό συμμετοχή όλων στις δράσεις του Συλλόγου

Με χορό, κέφι και τραγούδι δώσανε το σήμα της έναρξης των δράσεων τους για το νέο χειμερινό εξάμηνο μέλη και φίλοι του Συλλόγου Συνοικισμού Σταθμού Κομοτηνής.

Η πρόεδρος κ. Άννη Δρόσου και το διοικητικό συμβούλιο, απευθυνόμενοι στους παρευρισκόμενους, απηύθυναν προσκλητήριο ενεργού συμμετοχής σημειώνοντας: «Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε εδώ μαζί σας.Όλοι εμείς είμαστε άτομα που αγαπάμε τον σύλλογο, αγαπάμε την γειτονιά μας και την πόλη μας και θέλουμε συνεχώς να προσφέρουμε με την ενεργή συμμετοχή μας για αυτό λοιπόν σας καλούμε και εσάς όλους να γίνετε μέλη στο σύλλογο και να συμβάλετε και εσείς από μεριά σας, γιατί χωρίς την συμμετοχή σας ο σύλλογος δεν μπορεί να προχωρήσει».

Τέλος η πρόεδρος ανακοίνωσε το πρόγραμμα των χειμερινών δράσεων του συλλόγου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δεσμεύτηκε ότι τόσο αυτή όσο και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο θα εργαστούν για την ανάδειξη της γειτονιάς αλλά και για τον εμπλουτισμό νέων δράσεων του συλλόγου προκειμένου τα μέλη να συσφίξουν τις σχέσεις μεταξύ τους και να περνάνε όλοι μαζί καλά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.