Θετικο το «προσημο» του 2022 για την ΔΚΕΠΠΑΚ

Περισσότερα των 4.000 παιδιών επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα το θεματικό πάρκο του Πινόκιο

Και με νέες προσθήκες το πρόγραμμα δράσης της επιχείρησης για το 2023 σύμφωνα με την Νατάσα Λιβεριάδου

Έναν πρώτο απολογισμό της φετινής εορταστικής περιόδου στον Δήμο Κομοτηνής, τόσο σε ό,τι αφορά τον στολισμό και το Θεματικό Πάρκο του Πινόκιο όσο και σε ό,τι αφορά τις παράλληλες δράσεις σε συνεργασία με συλλογικότητες, φορείς και Συλλόγους της περιοχής έκανε το πρωί της Πέμπτης, 29 Δεκεμβρίου στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ.Νατάσα Λιβεριάδου.

Η ίδια έκανε λόγο για μία «ιδιαίτερη χρονιά» κατά την οποία «ο Δήμος Κομοτηνής έκανε ό,τι μπορούσε για να αλλάξει το σκηνικό φέρνοντας και καινούργια πράγματα».

Η αρχή σύμφωνα με την ίδια έγινε και μάλιστα αποτελεσματικά, για να εξηγήσει πως ειδικά σε ό,τι αφορά το θεματικό πάρκο, μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει περισσότερα των 4.000 παιδιών που το επισκέφθηκαν οργανωμένα και συνεχίζουν να το επισκέπτονται, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα την δημοτική αρχή. Αντίστοιχη είναι η ικανοποίηση και για την λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης αγοράς που αντιμετωπίστηκε με επιφυλακτικότητα από τους επαγγελματίες και η οποία όμως κέρδισε το στοίχημα. Αμφότερα τα δεδομένα αποτελούν για την ίδια όπως εξήγησε «μια πρώτη αρχή η οποία ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστεί με ακόμα περισσότερα πράγματα ώστε η πόλη μας να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών που είναι και το βασικό ζητούμενο».

Προς την κατεύθυνση αυτή και εισακούοντας και τις απόψεις των επαγγελματιών ο προγραμματισμός για το επόμενο έτος θα πρέπει να γίνει εγκαίρως, με την ίδια να εξηγεί πως ήδη ο Δήμαρχος Κομοτηνής έχει ζητήσει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επόμενη χρονιά.

«Η ΔΚΕΠΠΑΚ πάντα στις εκδηλώσεις που κάνει προσπαθεί να βγάλει τον κόσμο έξω και νομίζω ότι σε αρκετά πράγματα τα καταφέρνουμε» ανέφερε η ίδια μιλώντας και για την πληθώρα των δράσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αλλά και όσες θα ακολουθήσουν τόσο με επίκεντρο τα παιδιά, όσο και αναφορικά με την αναβίωση παραδοσιακών εθίμων κ.α. κρατώντας όπως είπε «θετικό πρόσημο» συνολικά για όλο το 2022.

Από την πλευρά της ΔΚΕΠΠΑΚ το 2022 πραγματοποιήθηκαν πολλά πράγματα, ειδικά συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα χρόνια παρουσίας του κορωνοϊού, με την κ.Λιβεριάδου να επισημαίνει πως «επανήλθαν δράσεις και διοργανώσεις που είχαμε καθιερώσει μέχρι το 2019 και κυρίως προσθέσαμε και άλλα».

Ερωτηθείσα για το πρόγραμμα δράσης της επιχείρησης για το νέο έτος η ίδια προανήγγειλε και νέες προσθήκες, πέραν των καθιερωμένων δράσεων, εξηγώντας πως εφόσον όλα πάνε καλά, αυτά θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Το ετήσιο πρόγραμμα δράσης της επιχείρησης είναι έτοιμο, ως οφείλει μέχρι το τέλος του έτους και θα τεθεί σε εφαρμογή εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

«Το πρώτο που πρέπει να έχουμε είναι αισιοδοξία, δύναμη και κουράγιο» ανέφερε η ίδια, στέλνοντας τις δικές της ευχές σε όλον τον κόσμο για καλύτερες ημέρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.