Θερμο χειροκροτημα για τους εφηβους του Εργαστηριου Θεατρικης Παιδειας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Χάρισαν άφθονο γέλιο με τον «Κατά φαντασίαν ασθενή» του Μολιέρου

Μπορεί το εθνικό πένθος, να μετέθεσε την παράσταση του Εφηβικού Τμήματος του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε το κοινό από το να στηρίξει την προσπάθεια.

Και η αλήθεια είναι πως «αποζημιώθηκε» με το παραπάνω.

Οι έφηβοι ερασιτέχνες ηθοποιοί του Εργαστηρίου κέρδισαν την αναμέτρηση με ένα από τα κλασικά κείμενα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, τον «Κατά φαντασίαν ασθενή» του Μολιέρου, παρουσιάζοντας μια άρτια παράσταση που χάρισε άφθονο γέλιο. Το τελικό αποτέλεσμα απέδειξε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Εργαστηρίου, εξ ου και το θερμό χειροκρότημα στο τέλος ήρθε ως φυσική συνέπεια.

Οι έφηβοι ηθοποιοί Γιώργος Καζαντζής, Εύα Χρηστίδου, Σοφία Γκουσίδη, Αρχοντούλα  – Ναταλία Ζέκου, Τζιχάν Χασάν, Μένη Σμαραγδά, Σάββας Τσακιρούδης, Δήμητρα Τοπαλίδη, με τη βοήθεια των μελών του Τμήματος Ενηλίκων, της Εύας Σκότη και της Νατάσας Παγωνίδου, για δύο μέρες το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου κατάφεραν να γεμίσουν τη χειμερινή αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χειμερινή περίοδο του θεάτρου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.