Θεατρικο παιχνιδι στον Ιασμο με πρωταγωνιστη τον Βεν την θαρραλεα παπια

Με την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λυμπέρη συνεχίζονται οι Κυριακάτικες δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου, οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Γιώργος Λυμπέρης θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο «Βεν, Οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Στέγη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 11.00.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο συγγραφέας μέσα από δράσεις θεατρικού παιχνιδιού.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ποιος δεν αναζητά την αληθινή φιλία, την ασφάλεια, την οικογενειακή θαλπωρή; Ο Βεν, το μικρό παπί, που έχασε την οικογένειά του πολύ νωρίς, θα αναγκαστεί στην αρχή να περιπλανηθεί και να έρθει αντιμέτωπος με κινδύνους, αποκτώντας όμως μοναδικές εμπειρίες. Σε αυτή την περιπλάνηση θα γνωριστεί με αρκούδες, με ανθρώπους, με μια κουκουβάγια, με την πολυλογού Γκρέτα θα συναντήσει ακόμα και τους… γίγαντες της Πράσινης Κοιλάδας!

Από όλα κάτι κερδίζει και δημιουργεί φιλίες, που είναι αυτό που τόσο ποθεί. Όμως, δεν θέλει τίποτα στη ζωή του να είναι δεδομένο. Κι όταν, επιτέλους, ξαναβρεί τους όμοιούς του; Θα σταματήσει την πορεία του; Ή θα κάνει άλλη επιλογή;

Ας ακολουθήσουμε το θαρραλέο και τρυφερό αυτό πλάσμα στο μοναχικό ταξίδι του προς την κατάκτηση της αληθινής φιλίας και της αυτογνωσίας. Ας ακούσουμε τα σοφά λόγια της κουκουβάγιας: «Καμιά φορά αυτό που βλέπεις μπροστά σου, μπορεί και να σε παραπλανήσει». Ας σκεφτούμε τι είναι σημαντικό για εμάς και τι θα κάναμε εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση του Βεν…

Να σημειωθεί ότι η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των θεματικών εργαστηρίων της Κυριακής, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου.

Στη εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.