The 1st United Project Of Latin!

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομοτηνής Alma Libre, το Ράδιο Ροδόπη και η Λάτιν Ραδιοφωνική Εκπομπή “La Vida Es Musica Latina Radio Show, με αρωγό το Εργαστήρι Λάτιν της Φ.Ε.Ξ και τo δίκτυο εθελοντών οργανώσεων του Δήμου Κομοτηνής, πρόκειται να πραγματοποιήσουν μια φιλανθρωπική βραδιά γεμάτη ρυθμό, χορό και λάτιν ταμπεραμέντο!
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 22:30, στον 2ο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων και θα πλαισιώνεται από τους χορευτές και τις χορεύτριες του Alma Libre και του Εργαστηρίου Latin της Φ.Ε.Ξ.
 
Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι μεταξύ άλλων η Σχολή Χορού “Thessalsoniki” των Βασίλη Μαραπίδη και Πωλίνα Ρούλα, οι οποίοι θα προσθέσουν τη δική τους πινελιά και στη μουσική επιμέλεια της βραδιάς , όπως επίσης και η Σχολή Χορού “Salsa Doo” των Αγλαμίση Παναγιώτη και Μυσίρη Μυρτώ.
 
Βέβαια δεν θα μπορούσε από μια τέτοια βραδιά να λείπει ο… μαέστρος, ο μουσικός παραγωγός και κύριος υπεύθυνος για τις μουσικές επιλογές, που δεν είναι άλλος από τον Τάσο Ξενάκη, dj Tazz, ο οποίος θα ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους, μαζί με τον Βασίλη Μαραπίδη, στο δυτικό ημισφαίριο και στις καυτές παραλίες της Κούβας, του Los Angeles, του Puerto Rico, του Santo Dominco και πάει λέγοντας!!!
 
Και επειδή σημαντικό ρόλο στις Νοτιοαμερικανικές νοοτροπίες παίζει η προσφορά στο συνάνθρωπο, σε συνεργασία με το δίκτυο εθελοντών οργανώσεων του Δήμου Κομοτηνής, θα συγκεντρωθούν εφόδια για τους πληγέντες της κρίσης στη Συρία. Για το σκοπό αυτό, η είσοδος στον χώρο θα είναι δωρεάν και το αντίτιμο σε είδος, όπως σοκολάτες, μπισκότα και κάθε λογής στερεά γλυκαντικά προϊόντα, τα οποία θα συγκεντρώσουν οι διοργανωτές και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για τον ευγενή αυτό σκοπό.
 
«Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να σας προσφέρουμε ένα εκρηκτικό λάτιν αποτέλεσμα και μια βραδιά σημείο αναφοράς στα λάτιν δρώμενα.
 
Εσείς βάλτε τα καλά σας, τα σαλσοπάπουτσά σας, και ελάτε στη μεγάλη μας παρέα… γιατί όπως λέμε εμείς “Sin Salsa No Hay Paraiso“ (Δεν υπάρχει παράδεισος χωρίς Salsa !!!)
 
Σας περιμένουμε όλους και όλες!» είναι το μήνυμα – προσκλητήριο των διοργανωτών. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.