Τα ονομαστηρια του γιορτασε ο Πολιτιστικος Συλλογος Περιοχης Βυζαντινου Φρουριου

Το νέο ΔΣ είναι αποφασισμένο να συνεχίσει όλες τις δράσεις, όπως τα χελιδονίσματα και τις καντάδες της άνοιξης

Σε χριστουγεννιάτικους τόνους γιόρτασε τα ονομαστήριά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιοχής Βυζαντινού Φρουρίου, γιορτάζοντας τα 19 χρόνια ύπαρξης και δράσης του, καθώς και της προσφοράς του στον πολιτισμό του τόπου μας.

Σε θερμή ατμόσφαιρα στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων, και με πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του ΔΣ, η νέα πρόεδρος κ. Ευγενία Πουρνάρα σύστησε το νέο ΔΣ στα μέλη, πρόσφερε χριστουγεννιάτικα κλωναράκια γκι και άλλες συνθέσεις σαν αναμνηστικό δώρο στο παλιό και νέο ΔΣ.

«Είμαστε ένας σύλλογος που κρατάμε ένα επίπεδο με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις μας» σημείωσε η ίδια, τονίζοντας πως στα 19 χρόνια που υπάρχουν, προσπαθούν να αναδείξουν την σημασία του Φρουρίου.

Άλλωστε για αυτό και δημιουργήθηκε ο Σύλλογος, σκεπτόμενος την ιστορικότητα του κτίσματος, για αυτό και προσπάθησαν να κρατήσουν ζωντανό το Σύλλογο, ακόμα και μέσα στην πανδημία, που παρά τις δυσκολίες, κατάφεραν να έχουν αρκετή συμμετοχή.

Η κ. Ευγενία Πουρνάρα σημείωσε πως έχοντας θητεύσει πολλά χρόνια ως γραμματέας μαζί με την πρώην πρόεδρο, και ψυχή του Συλλόγου, κ. Βιβή Χατζηγεωργίου θέλει να συνεχίσει την δράση του συλλόγου, και αν μπορεί να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις που θέλει.

Ήδη προγραμματίζουν, αν όλα πάνε καλά, να πραγματοποιήσουν και τα Χελιδονίσματα, στην αρχή της άνοιξης, αλλά και τις καντάδες, που από το 2019 έχουν ενταχθεί στο πλαίσιο των Ελευθερίων, για να κλείνουν στις 16 Μαΐου τις εκδηλώσεις με αυτά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.