Τα μονοπατια της τροφης μας, … στην Ξανθη

Ανοιχτή συζήτηση με αφορμή της έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Μιχαηλίδη

Την Παρασκευή, 1 Δεκ 2023, στις 20.00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης (Βασ. Κωνσταντίνου 1) οργανώνεται ανοικτή συζήτηση με ανοικτή πρόσκληση σε όλους με θέμα «Τα μονοπάτια της τροφής μας». Την συζήτηση προσκλήθηκε να χαιρετίσει ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ξάνθης κ Στέλιος Μωραϊτης, ενώ συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η δημοσιογράφος κ. Βασιλική Μαχαίρα.

Πριν μόλις ένα μήνα (στις 13/10/2023) έγινε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Τα μονοπάτια της τροφής μας» του Δημήτρη Μιχαηλίδη, από τις εκδόσεις ΣTΕΝΤΟΡΑΣ (ISBN 978-618-84431-4-3), με επιμέλεια της κ. Κατερίνας Γκρίτζαλη, όπου στις 313 σελίδες του καλύπτονται πάρα πολλά θέματα της «αλυσίδας αξίας» της τροφής μας, όπως τις βίωσε ο συγγραφέας ως μέλος της Διοικητικής Ομάδας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής-Άγιος Γεώργιος.

Τα θέματα είναι κοινά για όλους τους αγρότες (γεωργοί, κτηνοτρόφοι, αλιείς & δασοκόμοι) και όλον τον αγροτικό τομέα, όπου παράγεται η πραγματική & φυσική τροφή όλων και όπου ξεκινά η πραγματική «αλυσίδα αξίας» της τροφής μας.

Στην ουσία πρόκειται για ημερολογιακή καταγραφή γεγονότων από τις 11/8/2021 έως τις 4/8/2023, για τα οποία πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Τα κείμενα είναι προδημοσιεύσεις και δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων που ανακοινώθηκαν δημοσίως και μάλιστα πολλά δημοσιεύθηκαν στον εξειδικευμένο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, κάποια εστάλησαν και στην πολιτική ηγεσία της χώρας, χωρίς να επισημανθεί επαρκής ανταπόκριση των υπευθύνων.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης θα φιλοξενήσει την Παρασκευή, 1 Δεκ 2023, στις 20.00, την ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τον συγγραφέα κ Δημήτριο Μιχαηλίδη, με πρόσκληση σε όλους με θέμα «Τα μονοπάτια της τροφής μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.