«Τα γουρουνακια κουμπαραδες» του Ευγενιου Τριβιζα

Από τα τμήματα παιδιών και νηπίων του θεατρικού εργαστηρίου του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης

Τα τμήματα παιδιών και νηπίων του θεατρικού εργαστηρίου του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης ανεβάζουν την παράσταση “Τα γουρουνάκια κουμπαράδες” του Ευγένιου Τριβιζά την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 20:00 στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής.

Σε μία χώρα που ζούνε γουρουνάκια κουμπαράδες και βρέχει μόνο λεφτά ο συννεφολόγος Ανεμοδούρας έχει καταστρώσει ένα δαιμόνιο σχέδιο για να παίρνει όλα τα λεφτά τους. Δεν υπολόγισε όμως τρία φτωχά γουρουνάκια, τα οποία θα ανατρέψουν αυτήν κατάσταση με τη δύναμη της φιλίας και της μοίρασε μία χώρα που ζούνε γουρουνάκια κουμπαράδες και βρέχει μόνο λεφτά ο συννεφολόγος Ανεμοδούρας έχει καταστρώσει ένα δαιμόνιο σχέδιο για να παίρνει όλα τα λεφτά τους. Δεν υπολόγισε όμως τρία φτωχά γουρουνάκια, τα οποία θα ανατρέψουν αυτήν κατάσταση με τη δύναμη της φιλίας και της μοίρας.

Σκηνοθεσία: Χρύσα Ιωαννίδου και Σεραφείμ Γιολδάση

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Εμμέλεια Ποτόλια, Δήμητρα Πολύζου, Δανάη Σαϊτίδη,

Κυβέλη Ποτόλια ,Ελευθερία Σίμου, Παπαδοπούλου Λεμονιά,

Ζωή Φυσερού, Αλέξανδρος Σιαψαλάκης, Νεοκλής Δουδουλακάκης, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Δημήτρης Δούκας, Λουκάς Βρυώνης, Μαρία Βούλγαρη, Μαρία Δαλακούρα, Μαρία Γραμμενίδου, Παναγιώτα Ευγενίδη, Συμεών Βούντσεβ, Δημήτρης Νικάκης, Λεωνίδας Κολιντσαρίδης, Δέσποινα Κάργα, Μαντώ Κωνσταντινίδη.

Είσοδος Ελευθερη!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.