Τα εθιμα της Κεντρικης Μακεδονιας αναβιωνουν στην Ροδοπη

Σεμινάριο παραδοσιακών χορών και λαογραφίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου
Σεμινάριο παραδοσιακών χορών και λαογραφίας διοργανώνει για πρώτη φορά ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου Νομού Ροδόπης» το Σάββατο 17 Μαρτίου.
Το σεμινάριο θα συμβάλλει στην ανάδειξη της παράδοσης, μέσα από την παρουσίαση χορών, φορεσιών, τραγουδιών και εθίμων από την περιοχή Ρουμλούκι της Κεντρικής Μακεδονίας.


Πρόκειται να πραγματοποιηθεί με εισηγητή τον κ. Αχιλλέα Τσιάρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, ενώ θα διαρκέσει από τις 16.00 έως και τις 20.00. Στα διαλείμματα του σεμιναρίου θα υπάρχει μπουφές για τους συμμετέχοντες, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ κατά άτομο και περιλαμβάνει όλο το υλικό του σεμιναρίου, όπως βίντεο, φωτογραφίες και κείμενα, σε ψηφιακή μορφή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για δηλώσεις συμμετοχής με τον υπεύθυνο του σεμιναρίου, κ. Αθανάσιο Ρουσινόπουλο στο τηλέφωνο 6977366324.

Τόσο οι χορευτές και οι χοροδιδάσκαλοι, όσο τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου καλούν με μεγάλη χαρά το ευρύ κοινό να συμμετάσχει στο σεμινάριο.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.