«Τα Χριστουγεννα του Αρθουρ» στο Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής

Την μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή της Columbia Pictures & Sony Animation «Τα Χριστούγεννα του Άρθουρ» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι μικρότεροι και μεγαλύτεροι συμπολίτες μας δώσουν το παρών στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00.

Η προβολή της ταινίας είναι μια ευγενική προσφορά της ΠΑΜΘ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης στους κατοίκους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η είσοδος είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προκράτηση.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Άρθουρ δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, καθώς ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον Άη Βασίλη αυτοπροσώπως. Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοταχώς, ο Άρθουρ κάνει ότι μπορεί για να φανεί χρήσιμος στην καλά κρυμμένη, κάπου στον Βόρειο Πόλο, υπερσύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, όπου οι πάντες δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να ετοιμάσουν εγκαίρως τα παιχνίδια που θα μοιράσουν στα παιδιά όλου του κόσμου. Όμως όταν από λάθος υπολογισμούς ένα κοριτσάκι κινδυνεύει να μείνει χωρίς δώρο, ο αδέξιος μα εξαιρετικά φιλότιμος Άρθουρ θα ξεκινήσει μια τρελή κούρσα με το χρόνο, προκειμένου να δώσει τη λύση, προτού ξημερώσουν τα φετινά Χριστούγεννα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.