Στο Paspartu live stage ο Μπαμπης Στοκας

Την Κυριακή 24 Μαρτίου

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, έρχεται την Κυριακή 24 Μαρτίου στο Paspartu live stage , για μια μουσική παράσταση που συμπυκνώνει την πολύχρονη πορεία του στη μουσική.

Μαζί του οι: Μάγδα Βαρούχα (τραγούδι), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), Γιώργος Παχής (μπουζούκι), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πιάνο), Σάκης Πυριόχος (ηχοληψία)

Απρόβλεπτος και αυθεντικός, μοιράζεται τις αλήθειες του, μέσα απ’ τον νέο του δίσκο, καθώς και με διασκευές όπως το πολύ γνωστό, αγαπημένο και διαχρονικό λαϊκό τραγούδι «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», που αποκτά μια άλλη χροιά, με την εκτέλεση από τον Μπάμπη που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά “αυτή η νύχτα μένει”.

Μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα, κάνει μια αναδρομή στα τραγούδια που τον χαρακτήρισαν. Από κομμάτια των Πυξ Λαξ σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόβλεπτες διασκευές.

Μας καλεί να ονειρευτούμε και να διασκεδάσουμε μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τα εμβληματικά τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και της δισκογραφίας των Πυξ Λαξ , τραγούδια που αγαπά, διασκευές αλλά και ότι τον εμπνεύσει πάνω στη σκηνή.

Info

Εισιτήρια διατίθενται σε έντυπη μορφή στο ισόγειο του BARF HOUSE καθώς και στο Super Market Arista Aθανάσαρου Χάιδω.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος: 15 ευρώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.