Στο Ναυπλιο «Ο Ευμολπος»

Συμμετείχε σε χορωδιακή συνάντηση, αποσπώντας άριστα σχόλια

Ο Σύλλογος Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ», αποδεχόμενος την πρόσκληση του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου, συμμετείχε στην 5η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2022 στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, το ιστορικό αυτό μέρος όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Η συγκίνηση όλων, μαέστρου και χορωδών, υπήρξε μεγάλη όπως και η ευχαρίστηση που ένιωσαν από τη συμμετοχή σε μια βραδιά που γέμισε με γλυκές μελωδίες τον έναστρο ουρανό του Ναυπλίου, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα παραδοσιακά σπίτια, μα πιο πολύ τις καρδιές με τ ’ανοιχτά παραθυρόφυλλα. Η χορωδία εκπροσώπησε την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο και απέσπασε όπως πάντα άριστα σχόλια και κριτικές.

 

Επ’ ευκαιρία της μετάβασης στο Ναύπλιο τα μέλη της χορωδίας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Παλαμήδι και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου συντάχθηκαν σε «χορό» και άφησαν με τιμή το αποτύπωμά τους στο χρόνο και την ιστορία.

«Αξίζουν οι από καρδιάς ευχαριστίες  και τα συγχαρητήριά μας στο Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου και τον μαέστρο τους κ.Ιωάννη Νικολόπουλο, όχι μόνο για την άψογη διοργάνωση αλλά και την εκπληκτική ερμηνεία των τραγουδιών που παρουσίασαν» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η χορωδία, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει θερμά επίσης:

  • Τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Ιωάννη Γκαράνη και την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κα Νατάσσα Λιβεριάδου για την στήριξή τους
  • Τον μαέστρο της χορωδίας μας κ. Σάκη Βαργεμτζίδη για τις εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών, τις μοναδικές εναρμονίσεις του και  την ξεχωριστή – ταυτόχρονη με τη συνοδεία του στο πιάνο – διεύθυνση της χορωδίας μας
  • Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας και όλους τους χορωδούς  για τη διοργάνωση αυτού του μακρινού ταξιδιού  και τη συμμετοχή τους στην χορωδιακή συνάντηση, που έγινε με σκοπό να βάλουμε τη δική μας ψηφίδα στο υπέροχο μουσικό και πολιτιστικό αυτό ψηφιδωτό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.