Στο Αννοβερο της Γερμανιας θα χτυπησει δυνατα τον Μαιο η καρδια της Θρακης

Εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια με οικοδεσπότη τον Σύλλογο Θρακιωτών Αννόβερο «Ορφέας»

Στο Αννόβερο της Γερμανίας θα φιλοξενηθούν τον Μάιο οι 32ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης, με οικοδεσπότη τον Σύλλογο Θρακιωτών Αννόβερο «Ορφέας». Οι εκδηλώσεις θα γίνουν συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Μαΐου και θα είναι αφιερωμένες στα Ελευθέρια της Θράκης. Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν μουσικά το συγκρότημα της Εβρίτικης Ζυγιάς, η Κατερίνα Δούκα και ο Αλέξανδρος Ριζόγλου στη θρακιώτικη λύρα.

Μάλιστα ο Σύλλογος δημιούργησε και ένα βίντεο, στο οποίο προσκαλεί όλους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις. Στο βίντεο του Συλλόγου πρωταγωνιστούν η γιαγιά Φωτεινή, ο νεαρός Θρακιώτης Δημήτρης, τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου με τα γυρίσματα να γίνονται  στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στο Αννόβερο. Η μουσική επένδυση του βίντεο είναι από την Εβρίτικη Ζυγιά και τη Κατερίνα Δούκα. Η παραγωγή του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου.

«Ο Σύλλογος Θρακιωτών Αννόβερο “Ορφέας” σας περιμένει στο Αννόβερο στις 27 Μαΐου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Ελευθέρια της Θράκης», αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Χατζόγλου κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις εκδηλώσεις θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

https://fb.watch/iajJO_9mcO/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.