Στις 7 Ιουνιου στη Δραμα το 5ο Παγκοσμιο Συνεδριο Αργυρουπολιτων

Από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αργυρουπολιτών «Η Αναγέννηση»

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αργυρουπολιτών «Η Αναγέννηση» διοργανώνει το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αργυρουπολιτών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στην Αργυρούπολη Δράμας με θέμα «Η οικονομία στην Αργυρούπολη του Πόντου».
 
Το συνέδριο που ξεκινά στις 9 το πρωί περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις για την οικονομία, την αρχιτεκτονική και τα μεταλλεία της Αργυρούπολης του Πόντου αλλά και διάλογο κατά τον οποίο θα αναπτυχθούν θέσεις και προτάσεις, για την προώθηση της αλληλεγγύης και της συνεργασίας των Αργυρουπολιτών και γενικά των Ποντίων.
 
Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου οι κ.κ.Σάββας Μαυρίδης, Καθηγητής ATEΙΘ Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης, Παύλος Κανονίδης, Αρχιτέκτων Μηχανικός – Διευθυντής Διεθνών και Βαλκανικών Σχέσεων και Κυριάκος Χατζηκυριακίδης, Δρ. Νεοτερης και Σύγχρονης Ιστορίας Α.Π.Θ.
 
Σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή άτομα που έχουν καταγωγή από την Αργυρούπολη του Πόντου αλλά και από την ευρύτερη περιοχή. Παράγοντες του πολιτιστικού και πολιτισμικού τομέα, φορείς του δημοσίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, όσους εν γένει ενδιαφέρονται για τις τρέχουσες εξελίξεις και προοπτικές στον Πόντο του παρελθόντος, του σήμερα και του αύριο.
 
Info:
Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 6977 750 516, 6977 750 516 (Ζεζελίδου Αναστασία), 6936 530 140 (Τασιούδη Μαρία)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.