Στις 26 Ιουλιου η πρεμιερα της Συναντησης Νεων – Αρδας

Τα 22 της χρόνια κλείνει φέτος η επιτυχημένη μουσική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας, η «Συνάντηση Νέων – Άρδας», ανοίγει φέτος τις πόρτες το διάστημα 26 με 31 Ιουλίου για να υποδεχθεί νέους απ΄ όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.
 
Το φεστιβάλ φέτος κλείνει τα 22 του χρόνια… 22 χρόνια σταθερός τόπος συνάντησης χιλιάδων ανθρώπων και απόλυτος προορισμό για όσους αγαπούν τη μουσική και τον κατασκηνωτικό τουρισμό.

Οι νεανικές πολιτιστικές εκδηλώσεις διαβαλκανικού χαρακτήρα με την επωνυμία «Συνάντηση Νέων – Άρδας» πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι ανελλιπώς από το 1995 στη γραμμή της ελληνοτουρκικής Μεθορίου, στην τοποθεσία Καστανιές και δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα. Πρόκειται για ένα μουσικό συναπάντημα στο σταυροδρόμι τριών πολιτισμών, έναν πολιτιστικό θεσμό με πανελλήνια, διαβαλκανική και διεθνή απήχηση, που καταφέρνει να ενώνει τρεις λαούς στους κόλπους του.


 
Στο Φεστιβάλ δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που προσφέρουν μία μουσική πανδαισία στους κατασκηνωτές με πολύ χορό, τραγούδι και χαρά. Εκτός, όμως, από τις συναυλίες πραγματοποιούνται και πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως προβολές, παρουσιάσεις από οργανώσεις, εκθέσεις, καθώς επίσης, αθλητικά events, θεατρικές παραστάσεις, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικές δράσεις, τοπική παράδοση, οικοτουριστικές περιηγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες.
 
Στη σκηνή της φετινής διοργάνωσης θα ανέβουν μεταξύ άλλων η Ελένη Βιτάλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Γλυκερία, οι LOCOMONDO, η Έλενα Παπαρίζου, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Μύρωνας Στρατής και η Μαλού, ενώ στην σκηνή θα βρεθούν και οι πρωταγωνιστές του φετινού X-FACTOR.
 
Παράλληλα το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων δίνει την ευκαιρία για δραστηριότητα και ψυχαγωγία σε μεγάλους και μικρούς επισκέπτες της διοργάνωσης, με δυνατότητα συμμετοχής σε παραποτάμιο Μαραθώνιο.

Το ακριβές πρόγραμμα του φεστιβάλ αναμένεται ολοκληρωμένο το επόμενο διάστημα.

Info:
22η Συνάντηση Νέων – Άρδας
26 με 31 Ιουλίου
Τιμές εισιτηρίων
Ανά ημέρα:
Ημέρας: 10 ευρώ
Παιδικό 6-11 ετών: 5 ευρώ
Ανέργων: 5 ευρώ
 
Για το εξαήμερο:
Λουράκι Διαρκείας: 25 ευρώ
Λουράκι Διαρκείας Κατασκηνωτών: 35 ευρώ
Δωρεάν για Α.Μ.Ε.Α. και για νήπια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.