Στην τελικη ευθεια για το Ξανθιωτικο Καρναβαλι

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

Με την πληρότητα των ξενοδοχείων να αγγίζει το 100% τις ημέρες του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, ήδη το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και ο πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης ανακοίνωσαν κάποια από τα ονόματα, τα οποία θα πλαισιώσουν τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές 2023.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, στις 10 Φεβρουαρίου θα τραγουδήσει στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης η Λένα Ζευγαρά, στις 12 Φεβρουαρίου θα ανέβει στη σκηνή το συγκρότημα Μπρατίνο. Στις 18 Φεβρουαρίου στην ακριτική πόλη θα βρίσκεται το δημοφιλές συγκρότημα Locomondo, ενώ στην παιδική παρέλαση που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, θα τραγουδήσει η Ζόζεφιν. Τέλος, στις 23 Φεβρουαρίου και στις 25 Φεβρουαρίου στις μουσικές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν ο Γιώργος Λιβάνης και η Αναστασία, αντίστοιχα.

«Οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές- Ξανθιώτικο Καρναβάλι αποτελούν έναν εορταστικό και διαχρονικό θεσμό, μια λαϊκή γιορτή που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και της παράδοσης της Ξάνθης, της «κυράς της Θράκης». Από τις 10 έως τις 27 Φεβρουαρίου, τιμώνται οι παραδόσεις του τόπου μας με σεβασμό στην πολιτιστική κληρονομιά που συνδυάζονται με σύγχρονες μορφές διασκέδασης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.