Στην Αλεξανδρουπολη 12 βραβευμενες ταινιες απο το Φεστιβαλ Ταινιων Μικρου Μηκους Δραμας

Σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με ελεύθερη είσοδο

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης για άλλη μια χρονιά φιλοξενεί  επιλεγμένες και ταινίες, που διακρίθηκαν από το 45ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στην Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 20.15 και αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 21.30, θα προβληθούν συνολικά 12 διαφορετικές και βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με ελεύθερη είσοδο.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους ταινίας, εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και είκοσι οκτώ χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας εντάσσονται σ’ ένα «μακρύ ταξίδι» επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «μικρό». Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Αυστραλία , οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 80 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση, συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των «ταξιδιών» του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

To πρόγραμμα

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες, συνολικής διάρκειας 118 λεπτών: «5 pm seaside», «Tokakis or what’s my name», «Kiddo», «Toxic Magnus», «Όχι αύριο» και «Τσουλάκια».

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα προβληθούν οι ταινίες «Δάφνη», «Γιάμα», «Κάκτος», «Μάγμα», «Pendulus» και «Τελευταία Πνοή», συνολικής διάρκειας 104 λεπτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.