Στη Λεσχη Κομοτηναιων την Πεμπτη 18 Ιανουαριου οι Opera Chaotique

Με τη νέα τους παράσταση «Γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο»

Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στην Κομοτηνή με την νέα τους παράσταση «Γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο», στη Λέσχη Κομοτηναίων, την Πέμπτη 18 Γενάρη 2018.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Οι Opera Chaotique  αποτίνουν φόρο τιμής στις γυναίκες με την νέα τους παράσταση. Όχι μόνο στις επώνυμες αλλά και στις καθημερινές, στις γυναίκες της διπλανής πόρτας, στη γειτόνισσα, την σύζυγο, την ερωμένη… Όλες άλλαξαν τον κόσμο με τον τρόπο τους, την στάση και τον αγώνα τους, με τα όχι που είπαν και κυρίως με τα ναι που δεν είπαν ποτέ!

Καμίλ Κλοντέλ, Νίνα Σιμόν, Ισιδώρα Ντάνκαν, Σάρα Κέιν κ.α. μπλέκονται με τη γκουβερνάντα του Voodoo Drummer και τη ψυχίατρο του Tenorman σε μια μετα-σουρεαλιστική χιουμοριστική ή όχι παράσταση. 

Λίγα λόγια για τους Opera Chaotique

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργήθηκε το 2011 από τον Tenorman (Γιώργο Τζιουβάτα) φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer (Χρήστο Κουτσογιάννη) στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.