Στα Ιωαννινα και την Αλεξανδρουπολη ταξιδεψε ο Πολιτιστικος Συλλογος Παραδημης

Θέλει να ανταποδώσει την φιλοξενία

Σε δυο μεγάλες εκδηλώσεις συμμετείχε τον μήνα Ιούλιο  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδημής, στο πλαίσιο της προσπάθειάς των μελών του για την ανάδειξη του οικισμού και της ευρύτερης περιοχής μας.

Ειδικότερα στις 21 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδημής και Φίλων  ταξίδεψε στη πλατάνια Ιωαννίνων, καθώς συμμετείχε στο 4ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Πλατανιάς Ιωαννίνων και στις 29 Ιουλίου στον Απαλό  Αλεξανδρούπολης όπου παρευρέθηκε στο 9ο Αντάμωμα Αρβανιτών.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής κ.Ευάγγελο Καρακύργιο οι δύο εκδηλώσεις έγιναν σε ζεστό κλίμα, ενώ η Κομοτηνή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο στα Ιωάννινα όσο και στην Αλεξανδρούπολη. Τα μέλη του συλλόγου Παραδημής  βρέθηκαν σε ωραίο κλίμα, και πέρασαν όμορφα με πολύ χορό και διασκέδαση γνωρίζοντας ταυτόχρονα συλλόγους από άλλες περιοχές και συζητώντας για την ανταπόδοση της φιλοξενίας στη δικιά τους εκδήλωση στις 21 Μαΐου.

Τέλος ο κ. Καρακύργιος ευχαρίστησε τους δύο συλλόγους για την φιλοξενία και τόνισε πως «ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδημής είναι ενεργός και παρών σε πολλές εκδηλώσεις τόσο στην Κομοτηνή όσο και εκτός».

«Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι διατηρώντας τις παραδόσεις μας και μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις να κρατάμε το κόσμο ενεργό και την Παραδημη  στο προσκήνιο» κατέληξε ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.