Σειρες που περιμενουμε το 2022

tv’s... inspector

Το 2022 φαίνεται να υπόσχεται πολλά νέα τηλεοπτικά κολλήματα. Πάμε να δούμε μερικά από τα πιο πολυαναμενόμενα.

HOW I MET YOUR FATHER – HULU

To επιτυχημένο sitcom του CBS “How I Met Your Mother” μπορεί να τελείωσε άδοξα και εξοργιστικά, όμως παραμένει μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές κωμωδίες της Αμερικανικής τηλεόρασης, οπότε δεν είναι παράξενο που χρόνια τώρα υπάρχει μία προσπάθεια εκμετάλλευσης αυτής της επιτυχίας στον ορίζοντα με διάφορες προτάσεις αναβίωσης και το 2022 θα δούμε επιτέλους μία από αυτές τις προσπάθειες να γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη Hulu και το “How I Met Your Father” με την Hillary Duff στον πρωταγωνιστικό ρόλο και αν κρίνουμε από το τρέιλερ είναι ασφαλές να την κρίνει κανείς… αβυσσαλέα το λιγότερο. Ανέμπνευστο και οδυνηρά παλιό και κουρασμένο αυτό που μας έδειξαν μέχρι τώρα μόνο να απογοητεύσει μπορεί, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Είτε για να λιντσαριστεί είτε για να χειροκροτηθεί, η πρεμιέρα του “How I Met Your Father” παραμένει πολυαναμενόμενη.

MONARCHFOX

Η Susan Sarandon μετά το “Feud: Bette and Joan” όπου μαζί με την Jessica Lange έριξε φως στις ζωές και την κόντρα της Joan Crawford και της Bette Davis, επιστρέφει με μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση μέσα από το “Monarch” της Fox, μία σειρά μάλλον φτιαγμένη για τους fans του “Nashville”. Το “Monarch” ακολουθεί τους Romans, μία οικογένεια που έχει χτίσει μία δυναστεία country μουσικής πάνω σε ένα ψέμα, το οποίο πρέπει να προστατέψουν πάση θυσία. Αν μη τι άλλο το “Monarch” είναι μία ευκαιρία της Susan Sarandon να λάμψει και πάλι και αυτό αρκεί από μόνο του.

SHINING GIRLSAPPLE TV PLUS

“Mad Men”, “Top of the Lake”, “The Handmaid’s Tale”, η Elizabeth Moss έχει στο ενεργητικό της ένα σερί τηλεοπτικών (υπερ)επιτυχιών και σε αυτό το σερί είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έρθει να προστεθεί και το “Shining Girls”. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Lauren Beukes, ένα θρίλερ φαντασίας για έναν άνδρα που βρίσκει ένα κλειδί που του επιτρέπει να ταξιδεύει στον χρόνο με ένα τίμημα: Να σκοτώνει τα «λαμπερά κορίτσια». Έξυπνες νεαρές γυναίκες γεμάτες προοπτική. Τα πράγματα όμως παίρνουν μία απρόσμενη τροπή όταν ένα από τα θύματα του επιβιώνει και αρχίζει να τον κυνηγάει.

THE FIRST LADYSHOWTIME

Σε αυτή τη σειρά ανθολογίας του Showtime θα δούμε τις πρώτες κυρίες της Αμερικής και όχι τους προέδρους να βρίσκονται στο επίκεντρο και θα ταξιδέψουμε αρκετά πίσω, έως το 1933, για να φτάσουμε μέχρι και την εποχή της Michelle Obama στον ρόλο της οποίας θα συναντήσουμε την Viola Davis ανάμεσα σε ένα καστ εξοπλισμένο αποκλειστικά από A list ηθοποιούς όπως η Gillian Anderson στον ρόλο της Eleanor Roosevelt, η Dakota Fanning ως Susan Ford, η Michelle Pfeiffer – που πέρυσι ξεχώρισε στην ταινία “French Exit” – υποδυόμενη την Betty Ford κ.α. Σε μία εποχή γεμάτη period δράματα το “The First Lady” έχοντας ένα τόσο πολυτάλαντο επιτελείο ηθοποιών δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον δρόμο του.

THE DROUPOUTHULU

Η Amanda Seyfried βρίσκεται σε μία πολύ ανοδική πορεία στην καριέρα της μετά το “Mank” που την έφτασε στα Oscars και τώρα πρωταγωνιστώντας στο “The Dropout” της Hulu, στον ρόλο της γνωστής πια Elizabeth Holmes. Η σειρά ακολουθεί την άνοδο της Holmes και της εταιρίας της “Theranos” καθώς και την θεαματική της κάθοδο, βασισμένη στο ομώνυμο podcast του ABC Audio. Ανυπομονούμε.

HOUSE OF THE DRAGONHBO

Μπορεί το  “Game of Thrones” να είναι η σειρά με το χειρότερο φινάλε όλων των εποχών. Μπορεί ο George RR Martin να μην τελειώσει ποτέ το επόμενο βιβλίο. Μπορεί να έχουμε ξενερώσει όλοι τόσο πολύ που ένα spinoff γεμάτο prequel ιστορίες να μη νοιάζει κανέναν όταν όλοι αγωνιούν για την έντυπη συνέχεια που περιμένουμε χρόνια τώρα. Όμως… το HBO είναι αποφασισμένο να ρουφήξει ακόμη και το τελευταίο δολάριο που μπορεί να του προσφέρει το franchise ακόμα και αν αυτό σημαίνει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη με μία σειρά τέτοιου κόστους. Θα φέρει τα προσδοκώμενα έσοδα; Η πρόβλεψή μου είναι πως όχι, αλλά δεν πειράζει γιατί το “House of the Dragon” που βασίζεται στο βιβλίο του Martin “Fire and Blood” θα μας πει την ιστορία των Targaryen και του εμφύλιου πολέμου τους – ή αλλιώς για όσους ξέρουν τον λεγόμενο «Χορό των Δράκων» –   και είναι καλύτερο από το τίποτα. Και το καλύτερο; Δεν τη γράφουν οι D&D που κατέστρεψαν το “GOT” οπότε υπάρχει ακόμη ελπίδα.

LORD OF THE RINGSAMAZON

Ναι φίλοι μου, το “Lord of the Rings” θα έχει prequel, θα το προβάλλει η Amazon και πρόκειται για την πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Τέλειο; Λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα και της τριλογίας και των “Hobbit” και είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη σειρά του ’22 και έχει και ημερομηνία πρεμιέρας… τις 2 Σεπτεμβρίου. Ναι, μπορεί να πει κανείς πως έχουμε καιρό μπροστά μας υποθέτω.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.