Σε «Χοροταξιο» μετατραπηκε η σκηνη του Μεγαρου Μουσικης Κομοτηνης

Μικρότεροι και μεγαλύτεροι μαθητές καθώς και οι καθηγητές της Σχολής «έκλεισαν» τη φετινή χρονιά χορεύοντας

Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Τρίτης, 21 Ιουνίου το Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής, στην σκηνή του οποίου ανέβηκαν μικρότεροι και μεγαλύτεροι μαθητές και καθηγητές του Κέντρου Χορού, Τέχνης και Κίνησης «Χοροτάξιο» για την τελική παράσταση της φετινής χορευτικής χρονιάς.

Οι μικρότεροι ηλικιακά μαθητές και μαθήτριες της Σχολής «άνοιξαν» την αυλαία της παράστασης έχοντας προηγηθεί ο χαιρετισμός της υπεύθυνης λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής κ. Ζωής Κοσμίδου, η οποία μίλησε για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των βραδιών χορού στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά με την συμμετοχή τριών Σχολών Χορού της πόλης μας αλλά και της σκηνοθέτριας της παράστασης και ιδιοκτήτριας του «Χοροτάξιο» κ. Γιούλης Ιωαννίδου.

Η κ.Ιωαννίδου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, εισαγάγοντάς τους στο περιεχόμενό της, παρουσιάζοντας τους συνεργάτες της χορογράφους της σχολής, αφιερώνοντας την παράσταση σε δύο εξ αυτών, την κ. Δέσποινα Παπουτσά, η οποία μετά από πέντε χρόνια ολοκληρώνει την συνεργασία της με τη Σχολή – συνεργασία για την οποία η ίδια εμφανώς συγκινημένη μίλησε στην συνέχεια με τα καλύτερα λόγια- και την κ. Ρωξάνη Διαμαντούδη που επίσης αποτελεί χρόνια συνεργάτιδα του Κέντρου.

Στο κύριο μέρος της παράστασης η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής γέμισε από τις χορευτικές κινήσεις μικρότερων και μεγαλύτερων χορευτών σε ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα, αλλά πρωτίστως εξέπεμπε το «φως» της δημιουργίας και της έκφρασης όπως αυτό «εντυπώνεται» σε μαθητές και καθηγητές μέσα από το «Χοροτάξιο».

Κλασικό μπαλέτο, σύγχρονος χορός, ρυθμική γυμναστική, ακροβατικός και σύγχρονος χορός, street dance, modern jazz χορός είναι μόλις μερικά από τα όσα «εκτυλίχθηκαν» στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, η οποία έριξε την αυλαία της με το τραγούδι What a life” των Scarlet Pleasure και το σύνολο των χορευτών επί σκηνής, συνοδεία τόσο της κ. Ιωαννίδου όσο και των υπολοίπων καθηγητών, ήτοι τους κ.κ. Δέσποινα Παπουτσά, Όλια Μουζουρίδου, Θωμά Παπαθεοδώρου και Ιφιγένεια Νίκου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.