«Ρωσικο κοκτειλ» επι σκηνης παρουσιασε το θεατρικο της Κοινοτητας Νεων

Μια παράσταση, που δούλευαν από τις αρχές του τρέχοντος έτους, είχαν τη χαρά να παρουσιάσουν στο κοινό το περασμένο Σαββατοκύριακο τα μέλη του θεατρικού τμήματος της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής. Το «Ρώσικο Κοκτέιλ», όπως τιτλοφορήθηκε η παράσταση, είχε ως συστατικά κλασικά «γλυκόπικρα» αφηγήματα του Άντον Τσέχοφ, που συνέθεσαν αρμονικά οι συντελεστές της, μέλη του θεατρικού τμήματος.
 
Στο τμήμα φέτος συμμετείχαν 30 νέοι και νέες, με κλίση προς το θέατρο. Αυτό που τόνισε η Σοφία Γκατζιανίδου, μέλος της ομάδας, είναι η πολύ καλή συνεργασία και το πολύ καλό κλίμα, που επικρατεί στους κόλπους της. «Κυρίως αυτό που κάνουμε μας αρέσει πολύ, οπότε βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», σημείωσε.
 
Στην Κοινότητα Νέων, το πολιτιστικό σύλλογο του Δημοκριτείου που μετράει 31 χρόνια ζωής πλέον, δραστηριοποιείται πλήθος φοιτητών κάθε χρόνο σε μια μεγάλη γκάμα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εκτός από το θεατρικό, λειτουργούν επίσης ραδιοφωνικό, κινηματογραφικό, λογοτεχνικό, μουσικό και άλλα τμήματα. «Είναι πολύ ευχάριστο ότι έχουμε συνεχώς καινούργια μέλη, τα οποία συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της Κοινότητας», σημείωσε η Δήμητρα Σαβαλάκη. «Οποιοσδήποτε έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορεί να έρθει, να διαλέξει ένα τμήμα που τον ενδιαφέρει και να ασχοληθεί συστηματικά», επισήμανε, υπενθυμίζοντας ότι την τελευταία διετία η Κοινότητα στεγάζεται σε καινούργιο χώρο, στην οδό Κωνσταντίνου και Ελένης και Ιερωνύμου γωνία. Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.