«Προκλησεις Εθνικης Ασφαλειας, Ειρηνευτικες Σπουδες και Τρομοκρατια»

Εκδήλωση με ομιλητές τους Γ. Τελλίδη και Ν. Παπαναστασόπουλο την Τρίτη 9 Απριλίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Το Σωματείο Ενασχόλησης με την Πολιτική Επιστήμη Politics Society Komotini, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και το Εργαστήριο Γεωπολιτικών Αναλύσεων θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με θέμα «Προκλήσεις Εθνικής Ασφάλειας, Ειρηνευτικές Σπουδές και Τρομοκρατία», η οποία θα λάβει χώρα στη Λέσχη Κομοτηναίων την Τρίτη 9 Απριλίου  με ώρα προσέλευσης τις 17:30 και ώρα έναρξης τις 17:45.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Γιάννης Τελλίδης, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Kyung Hee, College of International Studies της Νότιας Κορέας ο οποίος θα αναλύσει τους όρους της τρομοκρατίας και των ειρηνευτικών σπουδών και την εφαρμογή τους στο πλαίσιο της εξωτερικής πολιτικής.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο κ. Νικόλαος Παπαναστασόπουλος, επ. Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ως ειδικός στην εθνική ασφάλεια και διαχείριση κρίσεων η εστίαση αφορά το θεωρητικό, ιστορικό και γεωπολιτικό πλαίσιο των σύγχρονων προκλήσεων ασφάλειας και κυρίως τις ασύμμετρες απειλές και την τρομοκρατία. Μελετούνται περιπτώσεις κρίσης και προκλήσεων και προβάλλονται προτάσεις στρατηγικής διαχείρισης!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.