Προ των πυλων το 8ο Φεστιβαλ Μπυρας και Μουσικης στην Κομοτηνη

Επιστρέφει στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου

Πολλή μουσική, και ακόμη περισσότερη μπύρα, θα έχει το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου, κατά τη διοργάνωση του 8ου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής που επιστρέφει.

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η ΔΚΕΠΠΑΚ μέσα στο χρόνο θεωρεί το φεστιβάλ Μπύρας η πρόεδρος της Νατάσα Λιβεριάδου, με την οποία φέτος η ΔΚΕΠΠΑΚ κλείνει ένα κύκλο εκδηλώσεων από την αρχή της χρονιάς, μιας και για τους επόμενους δύο μήνες δεν θα έχουν ιδιαίτερες εκδηλώσεις, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για μια συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής «Γραμμόφωνο» που συνεχίζεται για σχεδόν δέκα χρόνια, σε ένα διήμερο με επιλεγμένους καλλιτέχνες, ώστε οι δημότες, και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν το διήμερο.

Διήμερο Μουσικής

Την πρώτη μέρα στην σκηνή του Θερινού ΔΗΠΕΘΕ θα ανέβουν η Ρένα Μόρφη με την μπάντα της, που πιστεύουν πως θα έχει ένα πολύ καλό και ιδιαίτερο πρόγραμμα, και τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιήσουν συναυλία οι String Demons, η Λυδία και ο Κωνσταντίνος Μπουντούνη, που είχαν ξαναεμφανιστεί το 2016 στην Κομοτηνή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Κιθάρας, τους οποίους θα ακολουθήσουν οι “Endless Stream”.

Το εισιτήριο είναι κοινό για τις δύο μέρες, και ανέρχεται στα 10 ευρώ, και οι συναυλίες ξεκινούν στις 9μ.μ., με την κ. Λιβεριάδου να καλεί το κοινό της Κομοτηνής να προσέλθει και να στηρίξει την προσπάθεια της ΔΚΕΠΠΑΚ και του Συλλόγου Γραμμόφωνο.

Τέσσερις εταιρείες μπύρας στο Φεστιβάλ

Για τις εταιρείες μπύρας που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ μίλησε το μέλος του Συλλόγου κ. Μάκης Πατρωνίδης, σημειώνοντας πως θα συμμετάσχουν τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και μια μικροζυθοποιία από τις Σέρρες, η Voreia.

Έτσι θα στηθούν πάγκοι έξω από το θερινό ΔΗΠΕΘΕ, ενώ θα υπάρχει και catering με διάφορα εδέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.