Πρεμιερα σημερα για το «Ποιος σκοτωσε τον σκυλο τα μεσανυχτα»

Για τρεις παραστάσεις στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής από το Εργαστήριο «Επί Σκηνής»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η θεατρική παράταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» του Simon Stephens από το Τμήμα Ενηλίκων του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σκηνής». Η παράσταση θα ανέβει στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής το Σάββατο 6 την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 21.00. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου ΔΑΔΑΑ, γι’ αυτό και ο Σύλλογος σε μήνυμά του, ευχαριστεί για την πρωτοβουλία τόσο τους συντελεστές όσο και την κ. Λαντζουράκη επισημαίνοντας πως «το έργο αυτό για χρόνια συγκλόνιζε το κοινό της πρωτεύουσας φέρνοντας το αντιμέτωπο με τη λογική και τη ψυχοσύνθεση ενός αυτιστικού νεαρού»

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Γουέλιγκτον είναι νεκρός! Η κυρία Σίαρς, η ιδιοκτήτρια του, τον βρίσκει στην αυλή της και δίπλα του να τον κοιτάζει με περιέργεια και απορία, ο Κρίστοφερ ο γιος του γείτονα. Ποιος όμως σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα; Ο Κρίστοφερ, νεαρός ιδιαίτερα επίμονος και παρατηρητικός, αποφασίζει να ξεπεράσει κάθε προσωπικό του εμπόδιο προκειμένου να εξιχνιάσει το μυστήριο.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία-Διδασκαλία: Μυρσίνη Λαντζουράκη

Βίντεο Μιχάλης-Δανιήλ Βαμβακάς

Επιμέλεια Σκηνικού: Γιάννης Ν. Καραγκιουλμέζης

Επιμέλεια Φωτισμού: Γιάννης Τζατζανάς

Παίζουν οι : Θεολογία Αραμπατζή, Ραφαηλία Γενήουστα, Ντέμης Καρελιάδης, Νίκος Μαυρίδης, Καρολίνα Σαργκσιάν, Ζωή Σωτηροπούλου και Χρύσα Τσένη

Info

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο ΔΑΔΑΑ Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.