Πραγματοποιηθηκε απο την Αμφικτυονια Ελληνισμου το Φεστιβαλ Ποιησης «Φθινοπωρινες νοτες»

Στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της «Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας» - Στην εκδήλωση συμμετείχε η θασίτισσα ποιήτρια Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου- Φιλιππίδου, και η χορωδία Ρισίττες

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Αμφικτυονία Ελληνισμού το Φεστιβάλ Ποίησης «Φθινοπωρινές νότες», στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της «Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας», με τη συμμετοχή και της χορωδίας Ρισίττες.
 
Ακολούθησε δεξίωση με τσικουδιά και κεράσματα, ενώ οι ποιητές που έλαβαν μέρος με απαγγελίες τους βρέθηκαν πραγματικά σε μία Κιβωτό λέξεων και ιδεών, ένα ταξίδι που διήρκησε τρεις ώρες.
 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αξιόλογοι ποιητές- μέλη της Αμφικτυονίας Ελληνισμού, καθώς και της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος. Ενδεικτικά αναφέρουμε την π. πρόεδρο λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος Αγγελική Μπεχλιβανίδου, τον ιατρό Ανδρέα Λίτο, τους Άννα Κασάπη, Αντώνιο Δούκα, Ζαχαρία Προδρόμου, Γιάννη Τζανή, Θεόδωρο Σαντά, Δέσποινα Χιντζόγλου-Αμασλίδου, Δέσποινα Στρίγκου, Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου- Φιλιππίδου, Βασίλη Παπαβασιλείου, Γεωργία Αλεξίου, Λευτέρη Μουφτόγλου, Πασχάλη Παπαβασιλείου, Θεοφάνους, Μαρία Τριγωνάκη καθώς και τις νέες ποιήτριες από τη Θάσο Μαρία Φιλομήλα Φιλιππίδου και Έλενα Ρουμπή.
 
Την εκδήλωση προλόγισε και διεύθυνε με επιτυχία ο πρόεδρος της Αμφικτυονίας Ελληνισμού κ. Δημήτριος Μπoυκώνης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.