Πολιτιστικο μνημονιο συνεργασιας μεταξυ του Κεντρου Δημιουργικης Φωτογραφιας Θρακης και του Φωτογραφικου Συλλογου Αδριανουπολης

Σκοπός της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη των διμερών καλλιτεχνικών - πολιτιστικών δράσεων

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Το Μάτι του Δρόμου» των μελών του Φωτογραφικού Συλλόγου Αδριανούπολης, στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης υποδέχθηκε τον Φωτογραφικό Σύλλογο Αδριανούπολης, στην Αλεξανδρούπολη. Στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας των δύο φωτογραφικών συλλόγων, το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης φιλοξενεί την έκθεση του Φωτογραφικού Συλλόγου Αδριανούπολης, με τίτλο «Το Μάτι του Δρόμου». Η διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας είναι 20-26 Ιανουαρίου 2024 και ώρες 10:30 – 14:30 (εκτός Κυριακής & Δευτέρας).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων υπεγράφη μεταξύ του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και του Φωτογραφικού Συλλόγου Αδριανούπολης πολιτιστικό μνημόνιο συνεργασίας.

Οι σύλλογοι σκοπεύουν να συνεργαστούν για την προώθηση της φωτογραφίας μέσω κοινών εκθέσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και άλλων σχετικών δραστηριοτήτων.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη των διμερών καλλιτεχνικών – πολιτιστικών δράσεων. Η προβολή, η καλλιέργεια και η ανάπτυξη της τέχνης και ειδικότερα της τέχνης της φωτογραφίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, κ. Άρης Ραδιόπουλος, ο Aντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Κυριάκος Αετόπουλος καθώς και πλήθος κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.