Ποιος ανακαλυψε την Αμερικη;

Ένα ταξίδι μέσα στη γυναικεία φιλία και εμπειρία από τη Χρύσα Ιωαννίδου και τη Μυρσίνη Λαντζουράκη

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και τις δύο βραδιές της η παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» με τις δύο ηθοποιούς, τη Μυρσίνη Λαντζουράκη (Καίτη) και τη Χρύσα Ιωαννίδου (Λίζα) να αποσπούν το θερμό χειροκρότημα των θεατών που γέμισαν το υπόγειο της Λέσχης Κομοτηναίων, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.
 
Στο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη, που έχει ανέβει πολλές φορές στη χώρα μας και έχει μεταφραστεί σε έξι γλώσσες, δυο κορίτσια, η Καίτη και η ξαδέλφη της Λίζα, συνομήλικες και εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες αναπαριστούν τη ζωή τους, από τα 8 έως τα 88, με πάθος και χιούμορ.

Πόθοι, έρωτες, επιθυμίες, επιτυχίες, προσδοκίες, συγκινήσεις, επιβεβαιώσεις αναμειγνύονται με λάθη, αποτυχίες, απογοητεύσεις ματαιώσεις, διαψεύσεις, με τις δύο ηθοποιούς να υποδύονται όχι μόνο τους χαρακτήρες τους αλλά και όλα τα πρόσωπα της ζωής τους, από την παιδική τους ηλικία έως το γηροκομείο.
Οι δύο Κομοτηναίες ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, μοιραζόμενες ενέργεια αλλά και πολύ χιούμορ για να παρουσιάσουν μια πολυεπίπεδη παράσταση με επιτυχία και συναίσθημα.
 
Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στην πόλη μας, που φαίνεται να έχει αρχίσει να έχει όλο και περισσότερες από αυτές, την οποία όποιοι έχασαν θα μπορέσουν να ζήσουν ή να ξαναζήσουν, στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, όταν και θα παρουσιαστεί ξανά στην πόλη μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.