«Ποιηση στην αυλη», σειρα εκδηλωσεων απο το βιβλιοπωλειο «Καφκα» της Αλεξανδρουπολης

Στην πρώτη εκδήλωση θα παρουσιαστεί η ποιητική συλλογή της Δήμητρας Ευαγγέλου «Στο μικρό μου τραπέζι» - Την Πέμπτη το βράδυ στις 9.00 μ.μ.

Στο καφεβιβλιοπωλείο “ΚΑΦΚΑ” (Εμπορίου 41 Αλεξανδρούπολη) ξεκινούν για φέτος την Πέμπτη, 29 Ιουνίου, στις 9.00 μ.μ. οι  εκδηλώσεις  με τίτλο  «Ποίηση στην αυλή», οι οποίες το προηγούμενο καλοκαίρι γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία.
 
Αφετηρία η ποιητική συλλογή της Δήμητρας Ευαγγέλου  «Στο μικρό μου τραπέζι», που κυκλοφόρησε από  τις εκδόσεις Γαβριηλίδη. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, ποιητής – καθηγητής ξένων γλωσσών, ενώ  κείμενα θα διαβάσει η Ροδούλα Γόιδα. 

Η ποιήτρια Δήμητρα Ευαγγέλου 

Η Δήμητρα Ευαγγέλου είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία με γνωστικό αντικείμενο την παιδαγωγική. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Αμερική.
 
Το 2011 βραβεύτηκε από τον πρόεδρο Ομπάμα για τη συμβολή της στη δημιουργία του νέου ερευνητικού πεδίου (developmental engineering) που εξετάζει την αναπτυξιακή αξία του ανθρωπογενούς πολιτισμού.
 
'Αλλα βιβλία της ίδιας:
 
«Παρατηρώντας και καταγράφοντας τη συμπεριφορά των παιδιών». (Gutenberg 2000)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.