Πεζοπορια στη Νυμφαια διοργανωνει ο Δρομεας Θρακης

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Συνεχίζει τις πεζοπορικές του εξορμήσεις ο Δρομέας Θράκης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, αυτή τη φορά στην περιοχή της Νυμφαίας Ροδόπης με μια όμορφη κυκλική διαδρομή γύρω από το ομώνυμο Οχυρό της περιοχής.

Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν τη διαδρομή λίγο πριν από τον οικισμό της Νυμφαίας και θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι που οδηγεί στα Παρχάρια όπου θα κάνουν και το μεγάλο τους διάλειμμα στο μέσο περίπου της διαδρομής. Μετά ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή θα καταλήξουν μετά από 8 περίπου χιλιόμετρα στο σημείο εκκίνησης.

  • Ραντεβού στις 08:45 στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς για τους προερχόμενος από τον Έβρο
  • Τελικό ραντεβού στις 10:00 στο Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας
  • Στο τέλος θα ακολουθήσει προαιρετικό γεύμα στο εστιατόριο του Τουριστικού περιπτέρου, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή για να κλειστεί τραπέζι.

Info

Φόρμα Εγγραφής: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScEYR6…/viewform…

Αρχηγός Αποστολής: Δημήτρης Κωστόπουλος-6937318054

Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, ισοθερμικό t-shirt/μακρυμάνικο, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, fleece, ελαφρύ αντιανεμικό/ jacket, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.